Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 37826 tot 37830
Bron: nuzakelijk.nl
Geplaatst: maandag 26 november 2012

Economie VS moet beursopmars steunen

Het goede nieuws moet vooral uit de Verenigde Staten komen; in Europa zijn alle ogen weer gericht op de slepende onderhandelingen over nieuwe noodleningen voor Griekenland.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 26 november 2012

Nikkei boekt opnieuw winst

In Tokio waar beleggers terugkeerden na een lang weekeinde, boekte de beurs vandaag een kleine winst. De grote Japanse exportbedrijven wisten de plussen verder uit te breiden door de aanhoudende verzwakking van de Japanse yen.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 26 november 2012

'Lagere opening AEX'

De beurs in Amsterdam zal maandag waarschijnlijk lager openen. Ook de andere Europese beurzen zullen met verliezen beginnen. Beleggers houden hun blik gericht op Brussel waar de onderhandelingen over Griekenland worden vervolgd.

,,De AEX opent met een kleine min. De beurzen lijken even een pas op de plaats te maken na de vijfdaagse winstreeks van vorige week. Een daling van de consumentenuitgaven in China zetten de stemming enigszins onder druk. Daarnaast zal vooral worden gelet op de onderhandelingen over Griekenland. Een akkoord over verdere noodhulp aan Griekenland zal de beurzen mogelijk steun geven'', aldus marktanalist Ingrid Eltink van IG Netherlands.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 26 november 2012

Nikkei boekt kleine winst

In Tokio, waar beleggers terugkeerden na een lang weekeinde, boekte de beurs maandag een kleine winst. De grote Japanse exportbedrijven wisten de plussen verder uit te breiden door de aanhoudende verzwakking van de Japanse yen.

Een positieve start van het Amerikaanse koopjesseizoen en de hoop dat Griekenland verdere noodsteun zal ontvangen zorgden eveneens voor enig optimisme. De Nikkei eindigde 0,2 procent hoger op 9388,94 punten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 26 november 2012

Dubbel zoveel zelfstandigen in nood

Veel kleine zelfstandigen staat het water aan de lippen. Organisaties zoals de vzw Efrem en het project Tussenstap van de vzw Zenitor, die ondernemers in moeilijkheden opvangen, krijgen veel meer hulpaanvragen. Dat schrijven de Concentrakranten.