EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37826 tot 37830 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 14 januari 2013

Column Kees de Kort | Payback time voor de Republikeinen

Ook in de Verenigde Staten worden de messen inmiddels geslepen over de verhoging van het schuldenplafond: de Republikeinen zijn een paar weken geleden met grote tegenzin akkoord gegaan met de plannen van de regering. "Die hebben al gezegd dat dat over een week of drie heel anders wordt, dus bereid je maar voor op een ontzaggelijke hoeveelheid artikelen en gedoe en opwinding over al dan niet ophogen van schuldenplafond of het verlagen van de uitgaven."Kortom: eind december wordt nog eens dunnetjes overgedaan, in februari. Opwinding in de VS dus, maar niet minder gedoe in China. De afgelopen jaren is het aantal Chinezen met een mooi huis en flink wat geld fors toegenomen. Hoogste tijd om het bestaan verder te veraangenamen, en dan wordt opeens het milieu een stuk belangrijker. Daar zal ook de regering niet omheen kunnen. Goed nieuws op zich, maar niet voor de economische groei, waarschuwt Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 14 januari 2013

Waarom verviervoudigt China zijn rijstimport ?

Experts van VN zijn in verwarring. In China is geen sprake van voedseltekorten. En toch hamstert het land enorme rijstvoorraden. Het jaar 2012 verviervoudigde China deze voorraden, in vergelijking met de inkopen van 2011.

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: maandag 14 januari 2013

'Wereldeconomie komt in rustiger vaarwater'

De belangrijkste economieën lijken de komende maanden in rustiger vaarwater te komen. Dat stelde de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) maandag.

De belangrijkste economische indicatoren wijzen volgens de denktank op stabilisering in Italië, Duitsland, Frankrijk en de eurozone als geheel. De groei ligt er nog wel duidelijk onder het langjarig gemiddelde.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 14 januari 2013

Hoe kan je best goud shorten?

Zo is er een verminderde vraag, lage inflatie en een sterke dollar. Geen ideale omgeving voor goud. Hoe kan je nu het best profiteren van een dalende goudprijs?

Zo is er een verminderde vraag, lage inflatie en een sterke dollar. Geen ideale omgeving voor goud. Hoe kan je nu het best profiteren van een dalende goudprijs?

De goudprijs heeft het moeilijk. Goudmijnaandelen hebben het nog veel moeilijker. Er zijn  fundamenten die een hogere goudprijs tegenhouden. Ook de goudmijnen hebben het moeilijk. Ze hebben te kampen met een stijgende kostenstructuur door hogere lonen, hogere prijzen voor grondstoffen en energie en een stagnerende of licht dalende goudprijs. Dit zet de marges onder druk

Lees verder op beurs.com
Geplaatst op: maandag 14 januari 2013

Porsche, Lamborghini en Bentley laten in 2012 groeicijfers zien. Topsegment blijft groeien

Hoewel vrijwel alle automerken wederom een rampjaar in 2012 hebben gehad, heeft het topsegment van de Volkswagen-groep prima cijfers laten zien. Zowel Porsche, Lamborghini als Bentley zijn gegroeid in verkopen met respectievelijk 19%, 30% en 22% in 2012. De eeuwenoude regel blijft gehandhaafd: “rijken worden rijker” (maar dan wel vooral in China)…

Lees verder op misterdaily.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs