Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 37831 tot 37835
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 19 november 2012

Kyle Bass: Duitsland trekt stekker eruit

Kyle Bass, die hier op Biflatie regelmatig de revue passeert, praat bij Bloomberg over de hachelijke situatie in Europa.

De hedge fund manager denkt dat Duitsland uiteindelijk de stekker uit het europroject zal gaan trekken. Als er gevraagd wordt binnen welk tijdsbestek dit zal gaan plaatsvinden, antwoord hij 3 tot 4 jaar.

Bron: dagelijksestandaard.nl
Geplaatst: maandag 19 november 2012

Vervolgverhaal Griekenland: bailout nummer 3 is ook nodig

De laatste formaliteiten rond de meest recente over te maken tranche van bailout nummer twee zijn nog niet afgerond (deze week pas), of binnen de ECB wordt alweer gesproken over een derde steunprogramma voor Griekenland. Al zal dit ongetwijfeld een andere, meer verheven naam meekrijgen: er moet in ieder geval weer extra geld bij. Want stel je voor dat Griekenland anders alsnog kopje onder zou gaan. Zoals het liedje gaat: "We will all go together when we go".

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 19 november 2012

Geruchten over Europese begroting zonder Britten

In de aanloop naar de Europese top over de meerjarenbegroting van de Europese Unie wordt de druk op de Britse delegatie opgevoerd. De krant Financial Times schrijft vandaag dat diplomaten onderzoeken of er ook een begroting zonder het Verenigd Koninkrijk kan worden opgesteld.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 19 november 2012

Duitse bunds lager in de ochtendhandel

Duitse bunds noteren maandag lager in de ochtendhandel, in reactie op de koersstijgingen op de Aziatische aandelenmarkten en een hogere start voor de Europese beurzen. Griekenland zal onder de aandacht blijven staan, voorafgaand aan een vergadering van de ministers van financien van de eurozone over de openstaande kwesties met betrekking tot de schuldenproblematiek.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 19 november 2012

Rabobank verwacht daling huizenprijzen met 7 procent

De huizenprijzen dalen dit jaar gemiddeld met 6 procent en volgend jaar met 7 procent, maar de verschillen per segment en regio zullen groot zijn.