EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37836 tot 37840 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

Investeerders zijn niet langer bevreesd voor de Black Swans

Leven we in de beste van alle werelden? Op het eerste gezicht lijkt het van wel. Het seizoen van de bedrijfsresultaten is volop bezig, de tot dusver gepubliceerde resultaten stimuleren de hoop dat de wereldeconomie aan de beterhand is. Het pessimisme begint geleidelijk aan te verdwijnen.

Dat blijkt onder andere uit het feit dat de rendementen op Europese obligaties uit de periferie sterk zijn geslonken. In het geval van Spaanse en Italiaanse staatsobligaties zijn de rendementen met ongeveer 200 basispunten gedaald. De investeerders zijn dus niet langer bevreesd dat beide landen bankroet zullen gaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

Meer en meer beursgoeroes zien het licht en de mistanden banken

De arrogantie bij de Rabobank is zo groot dat ze een debat over alternatieve euro-oplossingen dwarsboomt en meent dat er geen sorry behoeft te worden gezegd voor de overkreditering die plaatsvond in de aanloop van de kredietcrisis, omdat ‘de samenleving die overvloed aan krediet ook wilde’. Het wordt tijd de macht van de banken te breken met een simpel en effectief plan, namelijk opsplitsing.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

Grieken op zoek naar zondebok voor valse economische cijfers

In 2011 evolueerde de situatie in Griekenland van kwaad naar erger. Het was duidelijk dat er iets grondigs fout was gelopen in het land, waarbij de overheid zich niet had geschaamd om mee te werken aan het vervalsen van cijfergegevens over de economische situatie.

De kruik gaat echter zolang te water tot ze barst, de rest van het verhaal is welbekend. Griekenland moest tot driemaal toe om hulp vragen. De economie van het land was namelijk veel zwakker dan op basis van de officiële cijfers zou kunnen blijken. De Grieken betalen daar nu een hoge prijs voor.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

Centrale bank India verlaagt rente

De Indiase centrale bank heeft dinsdag de rente met een kwart procentpunt verlaagd tot 7,75 procent. Het is voor het eerst sinds april vorig jaar dat de rente in India wordt verlaagd.

[...]

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: dinsdag 29 januari 2013

Japans kabinet keurt recordbegroting goed, reductie begrotingstekort uit zicht

Het kabinet van de Japanse premier Shinzo Abe's heeft dinsdag een conceptbegroting van JPY92,6 biljoen ($1 biljoen) voor het fiscale jaar 2013 goedgekeurd. De pogingen om het begrotingstekort terug te dringen lijken achtergesteld te raken bij de belangrijkste doelstelling van de nieuwe regering; het aanjagen van de economie.

[...]

Lees verder op rt[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs