EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37836 tot 37840 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 7 januari 2013

Column Kees de Kort | Wat als Mario gaat twijfelen?

Meer steun van de Fed: zekerheid die de financiële markten net nodig hadden; ze konden rustig gaan slapen. Jammer dat gisteren alsnog de nodige twijfel rees bij een aantal mensen uit de Fed, die het helemaal niet zo'n goed plan vinden om heel erg lang heel erg veel te stimuleren.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 7 januari 2013

'Een derde kan zorgkosten moeilijk opbrengen'

Een op de vijf Nederlanders heeft het afgelopen jaar zorg uitgesteld wegens de kosten. Met name het bezoek aan de tandarts en de fysiotherapeut werd op de lange baan geschoven.

Een kwart van de ondervraagden verwacht ook dit jaar zorg uit te stellen. Dat percentage ligt hoger bij Nederlanders met een inkomen beneden modaal. Bij hen verwacht de helft zorg uit te stellen, een derde heeft in 2012 zorg uitgesteld.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 7 januari 2013

Staat haalt 3,9 miljard euro op met leningen

De Nederlandse staat heeft met de veiling van twee kortlopende leningen 3,9 miljard euro opgehaald. Dat maakte het Agentschap van de Generale Thesaurie maandag bekend. Vooraf mikte de staat op 3 tot 5 miljard euro.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 7 januari 2013

U.S. beleven een eigen bizarre versie van de Eurocrisis

New Jersey Gouverneur Chris Christie deed vorige week iets wat eigenlijk niemand van hem had verwacht. Hij hield een heuse tirade aan het adres van John Boehner, de republikeinse woordvoerder van het Congress. De reden: diens weigering om een stemming voor hulp aan de slachtoffers van Hurricane Sandy te organiseren.

De toespraak van Christie viel vooral op door de heuse woede en de zware emoties die er mee gepaard gingen. Voor buitenstaanders was het duidelijk dat de man van New Jersey echt boos was. Christie toonde echter iets aan dat veel diepgaander is dan op het eerste gezicht zou blijken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 7 januari 2013

Banken klimmen op lagere beurzen

De Europese beurzen moesten maandag overwegend terrein prijsgeven. Beleggers besloten wat winst te nemen na de recente opmars. De verliezen bleven beperkt door sterke koerswinsten onder de bankaandelen.

,,We doen even een stapje terug, maar het is allemaal niet erg dramatisch. De banken staan in de schijnwerpers. Die profiteren flink van een versoepeling van de liquiditeitsregels. Ze krijgen daardoor meer lucht en kunnen meer geld inzetten voor de kredietverlening. In Amsterdam doet KPN het goed na een koopadvies en wordt Imtech opgepikt na goede berichten over het orderboek'', aldus handelaar Erik Nugteren van Hof Hoorneman Bankiers.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs