EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
74
kliks
36
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
33
kliks
33
kliks
33
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37851 tot 37855 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Nikkei weer boven 10.000 punten

De beurs in Tokio wist woensdag voor het eerst sinds begin april dit jaar weer boven de belangrijke grens van 10.000 punten te eindigen. De rally op de Japanse beurs werd voortgezet door de verwachting dat de Amerikaanse politici een akkoord zullen bereiken over de begroting en de hoop op meer stimuleringsmaatregelen in Japan.

De Nikkei sloot 2,4 procent hoger op 10.160,40 punten. De hoofdindex is in de afgelopen 5 weken ruim 17 procent gestegen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Manipulatie van de Amerikaanse huizenmarkt.

The rebound in housing is now in full swing. Housing starts are up, existing home sales are gaining pace, inventory is down, and prices are on the rise. According to a recent report by Corelogic “House prices are up 6.3% year-over-year in October, the largest increase since 2006 and the eighth consecutive increase in home prices nationally on a year-over-year basis.” Many experts are now predicting that 2013 will be even better, in fact, J.P. Morgan thinks that prices could gain another 10 percent in the next 12 months. Here’s the story from the Wall Street Journal:

Lees verder op counterpunch.org
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Frankrijk bashing uit onverdachte hoek: hoe een Chinees naar onze zuiderburen kijkt

Wat is er mis met Europa? Het antwoord is Frankrijk – en dit is niet de mening van een Britse of Duitse waarnemer, maar van een Chinese journalist. Zhang Danhong beschrijft waarom Frankijk zo’n probleem vormt voor Europa op Caixinmedia en zijn artikel werd in het Engels vertaald door Worldcrunch.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

We zijn met 7 miljard en we worden alleen maar dikker

Volgens Dr. Majid Ezzati van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) was in 2008  één op drie wereldbewoners te dik of obees: in totaal gaat het om anderhalf miljard mensen. De trend blijft bovendien verslechteren: het percentage obese mensen is sinds 1980 bijna verdubbeld.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Quo Vadis Obelix? Waarom Frankrijk zijn rijken haat...

Frankrijk raakt niet uitgepraat over de zaak Depardieu, de Franse acteur die zich, zoals bekend, in België gaat vestigen om aan de nieuwe vermogensbelastingen van de socialistische regering Hollande te ontsnappen. De Franse premier Jean-Marc Ayrault noemde de acteur ‘een zielepoot’, terwijl een links parlementslid heeft aangekondigd een wet te willen laten goedkeuren die Fransen die hun land om belastingtechnische redenen ontvluchten de nationaliteit ontneemt.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs