Nieuws / Artikelen met het woord

57848 artikelen gevonden. Artikel 37851 tot 37855
Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 23 november 2012

Beurzen omhoog in rustige handel

De Europese beurzen wisten zich vrijdag op te trekken aan een hogere opening van Wall Street. De omzetten bleven echter laag vanwege een verkorte handelsdag op de Amerikaanse beurzen. Ook werd gewacht op de onderhandelingen over Griekenland, die maandag worden voortgezet.

De AEX-index in Amsterdam noteerde in de middaghandel 0,8 procent hoger op 330,18 punten. De MidKap-index klom 0,3 procent tot 516,55 punten. De beurzen in Parijs, Londen en Frankfurt stegen tot 0,6 procent.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 23 november 2012

Flashcrash in goud volgens Goldprice?

Wie de goudprijs de afgelopen dagen heeft gevolgd op www.goldprice.org zag een merkwaardig patroon. Drie dagen op rij ging de goudprijs op het meest rustige tijdstip opeens met $20 per troy ounce omlaag, om vervolgens weer met $20 te stijgen. De daling vond steeds plaats in het half uur waarin de handel aan de New York Globex gesloten is en alleen Sydney nog open is.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 23 november 2012

Wall Street begint in de plus

In New York zijn de Amerikaanse beurzen vrijdag in de plus begonnen. De omzetten op de beurzen zullen naar verwachting laag blijven aangezien Wall Street al om 19.00 uur (Nederlandse tijd) zijn deuren sluit. Donderdag waren de Amerikaanse markten de hele dag gesloten vanwege de viering van Thanksgiving Day.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 23 november 2012

'Wall Street opent licht hoger'

In New York zullen de Amerikaanse beurzen vrijdag licht hoger beginnen. De omzetten op de beurzen zullen naar verwachting laag blijven aangezien Wall Street al om 19.00 uur (Nederlandse tijd) zijn deuren sluit. Donderdag waren de markten de hele dag gesloten vanwege de viering van Thanksgiving Day.

Bron: MarketUpdate.nl
Geplaatst: vrijdag 23 november 2012

Wethouder uit Montana wil met goud en zilver betaald worden

Het verzoek van wethouder Jerry O'Neil uit Montana om zijn salaris te laten betalen in gouden en zilveren munten is onlangs afgewezen. De man, afkomstig uit Columbia Falls, stuurde eerder deze maand een brief waarin hij zijn voorstel kracht bijzette. O'Neil is van mening dat de Amerikaanse dollar op instorten staat, gezien de ernst van de economische crisis en de hoogte van de staatsschuld.