EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37856 tot 37860 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 7 januari 2013

AEX werkt openingsverlies weg

De beurs in Amsterdam wist maandagochtend het openingsverlies weg te werken. De andere Europese beurzen lieten overwegend kleine verliezen zien. De verliezen bleven beperkt door winsten onder de bankaandelen.

De AEX-index in Amsterdam noteerde in de vroege handel 0,1 procent hoger op 351,95 punten. De MidKap-index klom 0,5 procent tot 548,29 punten. De beurzen in Londen, Parijs en Frankfurt verloren tussen 0,1 en 0,2 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 7 januari 2013

Wees op uw hoede voor een waterval van nieuwe budgettaire discussies

Na weken van hevige discussies slaagde het Amerikaans Congress er op de valreep in om een overeenkomst te bereiken over de ‘fiscal cliff’. Daarmee werd enig onheil voorkomen, namelijk een golf van zware belastingverhogingen die zonder deal op 1 januari van kracht zouden worden.

De nieuwe wet is een kleine politieke overeenkomst voor president Barack Obama, die daarmee een deel van zijn verkiezingsbeloftes heeft ingeslost. Obama had namelijk een serie van belastingverhogingen voor de allerrijksten in het vooruitzicht gesteld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 7 januari 2013

AEX begint in mineur

De beurs in Amsterdam is maandag met een kleine min begonnen. Ook de andere Europese beurzen openden met kleine verliezen. De aandacht van de beleggers zal deze week vooral uitgaan naar de start van het jaarcijferseizoen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 7 januari 2013

‘Vlakke opening AEX’

De beurs in Amsterdam begint naar verwachting vlak aan de eerste volledige handelsweek van het nieuwe jaar.

Ook de andere Europese beurzen zullen bij de opening weinig beweging laten zien. De aandacht van de beleggers zal deze week vooral uitgaan naar de start van het jaarcijferseizoen.

Het Amerikaanse aluminiumconcern Alcoa is dinsdag, zoals gebruikelijk, het eerste grote concern die de boeken over het afgelopen jaar zal openen. Amsterdamse beleggers moeten nog even wachten op de jaarcijfers. De eerste aan het Damrak genoteerde bedrijven die hun boeken openen zijn Ahold en ASML op 17 januari.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 7 januari 2013

Standard & Poor’s 500 op het hoogste niveau sinds 2007

Veel geblaat en maar weinig wol, zo kan de ganse discussie over de fiscal cliff in enkele woorden worden samengevat. Akkoord, het probleem is nog niet opgelost, maar de beleggers hebben uiteindelijk besloten om er niet meer wakker van te liggen.

Afgelopen vrijdag stond de Standard & Poor’s 500 op het hoogste niveau sinds december 2007. Het werkloosheidsrapport voor de maand december gaf zeker geen knaleffecten, de evolutie van de arbeidsmarkt in de U.S. verloopt ongeveer zoals iedereen het verwacht. Geen steile klim, maar zeker ook geen zware afknapper.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs