EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37886 tot 37890 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 11 januari 2013

Ralph Acampora verwacht verbetering van het sentiment bij de beleggers

Kent iemand Ralph Acampora nog? Hij was de voormalige technische analist van Prudential Securities, die in 1987 de beurskrach wist te voorspellen. Een 10-tal jaar geleden was hij regelmatig te gast in ons land bij Prudential Bache, maar inmiddels is hij wat op de achtergrond verzeild geraakt.

Acampora is echter nog springlevend, hij is nu partner en head of market research bij Altaira Wealth Management LLC. In die hoedanigheid wees hij gisterenavond op het negatieve sentiment dat nog steeds bij de investeerders in de US heerst. Het is volgens Acampora nog nooit gebeurd dat zoveel beleggers zo lang negatief waren voor de beurs van Wall Street.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 11 januari 2013

Japanse eerste minister kondigt herstelplan aan van 175 miljard euro

De Japanse eerste minister Shinzo Abe heeft vrijdag een economisch herstelplan aangekondigd van 20.000 miljard yen (175 miljard euro). Het plan moet ervoor zorgen dat het land de al jaren aanhoudende crisis te boven komt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 11 januari 2013

Moody's verlaagt rating staatsleningen Cyprus

Kredietbeoordelaar Moody's heeft donderdag zijn rating voor de staatsleningen van Cyprus verlaagd van B3 naar Caa3.

Kredietbeoordelaar Moody's heeft donderdag zijn rating voor de staatsleningen van Cyprus verlaagd van B3 naar Caa3.

De vooruitzichten zijn negatief. Moody's waarschuwde op 16 november al voor een mogelijke afwaardering.

De lagere rating is het gevolg van de verwachte stijging van de Cypriotische schuldenlast omdat het land miljarden nodig heeft om de bankensector overeind te houden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 10 januari 2013

American Express schrapt 5400 banen

American Express gaat 5400 banen schrappen en neemt daarvoor een herstructureringslast van 287 miljoen dollar na belasting. 

American Express gaat 5400 banen schrappen en neemt daarvoor een herstructureringslast van 287 miljoen dollar na belasting. 

Tegen het eind van dit jaar zal het personeelsbestand met 4 tot 6 procent zijn gekrompen. Dat maakte de Amerikaanse creditcardmaatschappij donderdag bekend bij de publicatie van de voorlopige vierdekwartaalcijfers.

De ontslagen zullen plaatsvinden door het gehele concern, maar het zwaartepunt ligt bij de reistak ''die actief is in een branche die fundamenteel verandert als gevolg van de digitale revolutie.''

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 10 januari 2013

Grieks begrotingstekort in 2012 flink gedaald

  Het tekort op de Griekse centrale begroting is in 2012 met 30% gedaald, met name vanwege de flinke bezuinigingen die werden doorgevoerd, meldt het Ministerie van Financien.

Het tekort kwam, gemeten over de periode januari tot en met december 2012, uit op EUR15,9 miljard, van EUR22,8 miljard een jaar eerder. Er was een doelstelling van EUR16,3 miljard.

Lees verder op rt[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs