EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
64
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37886 tot 37890
Geplaatst op: maandag 10 december 2012

Monti en Berlusconi veroorzaken geen paniek op de markten

In Italië gooit premier Mario Monti de handdoek in de ring, hij ziet het niet meer zitten om door te doen zonder de steun van de partij van Silvio Berlusconi in het parlement. Daarmee wordt nogmaals duidelijk hoe instabiel de politieke situatie in Italië eigenlijk wel is.

Op de obligatiemarkten zat de kat meteen weer op de koord. Het rendement op de 2-jarige Italiaanse staatsobligatie schoot door tot het hoogste niveau sinds september. Ook de West-Europese beurzen openden lager, maar uiteindelijk viel het allemaal nog wel mee.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 10 december 2012

Brusselse beurs eindigt weinig lager

Stijgende koersen op Wall Street deden de teleurstelling omtrent de mogelijke politieke comeback van Silvio Berlusconi (foto) in Italië vergeten op de Europese beurzen. In Brussel eindigde de Bel20 0,04 procent lager op 2.423,16 punten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 10 december 2012

Kerst in Athene: overleven op een jaarloon van 4.871 euro

Uit cijfers die het Instituut van Griekse handelsverenigingen (INE) publiceert blijkt dat de koopkracht van de gemiddelde Griek dit jaar met 50% is gedaald. Hoe zullen we Kerstmis vieren, nu dat feest de voorbije jaren hoofdzakelijk in het teken van consumptie stond, vraagt Maria Katsounaki zich af in de behoudsgezinde krant Kathimerini:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 10 december 2012

Hollande: eurocrisis ligt achter ons

De Franse president François Hollande zei maandag in Oslo dat de ,,eurocrisis achter ons ligt''. Hij wees daarbij op de inspanningen van de Europese Unie ,,om de problemen op te lossen''.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 10 december 2012

Beurzen sluiten nipt hoger

De Europese beurzen wisten maandag kort voor het slot van de handel nipt in de plus te belanden. De indices kregen een zetje van de bescheiden winsten op Wall Street. De stemming bleef wel terughoudend door de bezorgdheid over de politieke toekomst van Italië nadat premier Mario Monti dit weekeinde had aangegeven nog deze maand op te stappen. De Italiaanse beurs ging daarop 2,2 procent omlaag.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs