EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3791 tot 3795 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 5 mei 2017

15 signalen die er op kunnen wijzen dat jij miljonair gaat worden

Miljonair worden lijkt voor veel mensen een droom. Maar dat was zo voor bijna iedere miljonair voor ze hun droom waarmaakten. Mensen die hun droom realiseren hebben vaak een aantal dingen met elkaar gemeen. Andere mensen hebben deze eigenschappen ook, zonder dat ze beseffen dat ze er miljonair mee kunnen worden.

John Rampton bestudeerde jarenlang tientallen miljonairs. Hij kwam er achter dat 15 signalen er op kunnen wijzen dat iemand later miljonair kan of zal worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 5 mei 2017

Grootste daling goudprijs sinds november

De goudprijs heeft deze week de grootste daling laten zien sinds de verkiezing van Donald Trump begin november vorig jaar. In vijf dagen tijd zakte de prijs van het edelmetaal met 4%, van €37.409 naar ongeveer €35.900 per kilogram.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: donderdag 4 mei 2017

China wil gebruik lokale valuta stimuleren voor Silk Road

De landen die deelnemen aan de Silk Road moeten hun eigen valuta gebruiken om grote infrastructurele projecten te financieren, aldus de gouverneur van de Chinese centrale bank, Zhou Xiaochuan. In het financiële tijdschrift China Finance schrijft hij dat landen op deze manier het wisselkoersrisico kunnen verkleinen en de financiële stabiliteit in eigen land kunnen verbeteren.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 4 mei 2017

Centrale banken kopen minder goud

Centrale banken hebben in het eerste kwartaal van dit jaar veel minder goud gekocht dan in dezelfde periode van vorig jaar, zo blijkt uit nieuwe cijfers van het World Gold Council. Kochten ze een jaar geleden nog 104,1 ton goud bij, in de eerste drie maanden van dit jaar bleef de teller staan op 'slechts' 76,3 ton.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: woensdag 3 mei 2017

Selfmade miljonair leerde beleggen met deze 5 boeken

Andrew Hallam was niet zomaar een leraar, hij was een leraar die zichzelf leerde beleggen waarmee hij een selfmade miljonair werd. Op zijn 36e was hij voor de eerste keer miljonair, op zijn 40e was hij ‘binnen’. Enkel en alleen door te sparen en te beleggen werd Andrew Hallam financieel onafhankelijk op zijn 40e. Nu kan hij heel zijn leven doen wat hij wil.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs