Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 3791 tot 3795
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 9 november 2016

Trump president? Wat moet je als kleine belegger op dit moment doen?

Voor beleggers is de waarschijnlijke zege van Trump schrikken. Wat nu? Beleggen in goud en uit aandelen stappen? "Dat is het probleem, niemand weet wat hij van plan is", zegt Geert Gielens, hoofeconoom bij Belfius. Maar blijf voorlopig even weg uit aandelen, luidt het devies.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 9 november 2016

Beurzen kelderen, goud blinkt

De financiële markten reageren minder paniekerig op de zege van Donald Trump dan op het Brexit-referendum. In Europa verliezen de beurzen een kleine 3% bij de opening, maar intussen is dat verlies al gehalveerd.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 9 november 2016

Goudprijs hoger na overwinning Trump, aandelen en dollar omlaag

De overwinning van Trump heeft een kleine schokgolf op de financiële markten teweeg gebracht, want deze uitslag kwam ook voor veel beleggers als een grote verrassing. Toen de Republikeinse presidentskandidaat de leiding nam schoot de goudprijs in vier uur tijd met meer dan 4,5% omhoog tot $1.330 per troy ounce, de grootste koersstijging sinds de Brexit eind juni. Ook schoten de koersen van de goudmijnaandelen omhoog.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 9 november 2016

Video: Trump wint de verkiezingen

Donald Trump is de nieuwe president van de Verenigde Staten. Het duurde lang voordat de winnaar bekend was, omdat de twee kandidaten een lange tijd gelijk op gingen. Maar door een overwinning in een groot aantal ‘swing states’ zoals Ohio North Carolina en Florida wist de Republikeinse presidentskandidaat een voorsprong te bemachtigen op zijn opponent.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 9 november 2016

Waarde Mexicaanse munt keldert door verkiezingen VS

De waarde van de Mexicaanse peso ten opzichte van de dollar is dinsdagavond lokale tijd gekelderd nu de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten erg spannend zijn. 

De waarde is met bijna 10 procent gedaald ten opzichte van de Amerikaanse munt, nadat de Mexicaanse munt eerder op de dag was opgelopen naar het hoogste peil van de afgelopen twee maanden.