EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37906 tot 37910 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 25 januari 2013

Topman Goldman Sachs ziet einde crisis

De topman van de Amerikaanse bank Goldman Sachs denkt dat de wereldwijde crisis inmiddels bijna ten einde is. ,,Mijn investerende ik zegt mij dat het ergste al lang voorbij is'', zei topman Lloyd Blankfein vrijdag in het Zwitserse Davos.

[...]

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: vrijdag 25 januari 2013

Japan ontkent valuta manipulatie

Japan ontkent vrijdag dat het eerder deze week aangekondigde monetaire verruimingsprogramma door de Bank of Japan tot doel heeft de waarde van yen te laten dalen en weerlegt daarmee groeiende kritiek uit het buitenland over vermeende valuta manipulatie.

[...]

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: vrijdag 25 januari 2013

Litouwen wil euro in 2015

De nieuwe centrumlinkse regering van Litouwen wil in 2015 de euro invoeren. Premier Algirdas Butkevicius maakte dat vrijdag bekend. 

De nieuwe centrumlinkse regering van Litouwen wil in 2015 de euro invoeren. Premier Algirdas Butkevicius maakte dat vrijdag bekend. 

Hij meldde dat een team wordt opgezet dat ervoor moet zorgen dat aan alle voorwaarden voor toetreding wordt voldaan.

De uitspraak van de premier komt als een verrassing, omdat hij vorig jaar tijdens de verkiezingscampagne nog sceptisch was over de overstap van de litas op de gemeenschappelijke Europese munt. Vorig jaar werd tijdens het dieptepunt van de eurocrisis druk gespeculeerd over het uiteenvallen van de muntunie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 januari 2013

Column Kees de Kort | Alle reden tot pessimisme in eurozone

"Dat is ontzettend niet aan de orde", zegt De Kort. "Het heeft betrekking op de cijfers over de inkoopmanagers uit de industrie die gisteren bekend zijn geworden. Wat blijkt nou; de daling in die cijfers is tot stilstand gekomen. De daling is tot stilstand gekomen en er is nog steeds sprake van krimp. Dus waarom je kunt zeggen dat het pessimisme is afgeschud, is zwaar overdreven.""Het is een stapje vooruit, maar het is geen reden om optimistisch te worden en al helemaal niet als je gewoon kijkt naar de samenstelling van die cijfers. Want er zaten enorme verschillen in. In Zuid-Europa hebben ze het moeilijk, dat wisten we al. Duitsland was een zeer positieve uitzondering. Daar zag het er allemaal een stuk beter op. Daar is inderdaad sprake van herstel, als je die cijfers moet geloven. Maar Frankrijk, toch de nummer twee economische macht in de eurozone; dat was vrij dramatisch eerlijk gezegd. Het waren als het ware Zuid-Europese cijfers. Opgeteld is er sprake van een stilstand. In Duitsland een verbetering en in Frankrijk echt een serieuze verslechtering. Om dan te zeggen dat het binnenkort allemaal beter gaat, lijkt mij tamelijk kort door de bocht."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 25 januari 2013

Banken betalen ECB 137 miljard euro terug

Een groep van 278 banken betaalt volgende week in totaal 137,2 miljard euro aan leningen aan de Europese Centrale Bank (ECB) terug. Dat maakte de ECB vandaag bekend. Ze maken daarmee gebruik van de mogelijkheid om de leningen zo snel mogelijk af te lossen, op 30 januari.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs