EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37911 tot 37915 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 4 januari 2013

Bazel bezorgd over verliesregels voor banken

Internationale toezichthouders op de bankensector maken zich zorgen over de verschillende nieuwe regels die worden ontworpen voor de manier waarop banken hun verliezen moeten erkennen. Dat liet het Bazels Comité van Bankentoezichthouders vrijdag weten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 4 januari 2013

Banengroei VS in december conform verwachtingen: +155.000

Het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics (BLS) maakte vandaag bekend dat er in de laatste maand van vorig jaar 155.000 nieuwe banen zijn gecreëerd. Dat was bijna identiek aan de prognose van 156.000 die werd afgegeven door een panel van economen en analisten. De banengroei was voldoende om de bevolkingsgroei op te vangen, maar kon de werkloosheid niet verder omlaag brengen. Die kwam uit op 7,8%, identiek aan het gecorrigeerde cijfer van november.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 januari 2013

Miljardair bouwt ‘s werelds grootste zonne-energiecentrale

Multimiljardair Warren Buffett geeft $2,5 mrd (€1,9 mrd) uit aan wat de grootste zonne-energiecentrale ter wereld gaat worden.

Multimiljardair Warren Buffett geeft $2,5 mrd (€1,9 mrd) uit aan wat de grootste zonne-energiecentrale ter wereld gaat worden.

De centrale van 579 megawatt valt uiteen in twee projecten in de Antelope Valley, Californië en wordt gefinancieerd door MidAmerican Energy, een investeringsvehikel van multimiljardair Warren Buffett.

Voor Buffett is het niet de eerste aankoop op het gebied van zonne-energie. Vorig jaar gaf hij al $2 mrd uit aan het Topaz Solar Farm project. Dat valt met een vermogen van 550 megawatt ook onder de grootste zonne-energiecentrales ter wereld.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 januari 2013

'Zwitserland en Groot-Brittannië voeren valutaoorlog'

Ambrose Evans-Pritchard heeft op de website van de Telegraph een artikel gepubliceerd waarin de valutaoorlog centraal staat. Volgens Evans-Pritchard ondernemen de centrale banken van Groot-Brittannië en Zwitserland vruchteloze pogingen om de waarde van hun eigen munt te onderdrukken.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 4 januari 2013

Beleggers kopen in 2012 minder Gold Eagle munten bij US Mint

Beleggers kochten in 2012 opnieuw minder gouden Eagle munten bij de US Mint. De verkopen van gouden munten dalen al sinds 2009 bij de US Mint, wat deels toe te schrijven is aan de populariteit van ETF's en gouden munten van andere munthuizen. In 2012 verkocht de US Mint voor 753.000 troy ounce aan Gold Eagles.

Lees verder op Goudstandaard.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs