EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37921 tot 37925 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 27 januari 2013

Samsung verwacht lagere winst door sterke valuta

Samsung liet bij de presentatie van de winstcijfers weten dat het hinder ondervindt van de sterke won, de Zuid-Koreaanse valuta. Het bedrijf heeft door de hoge koers van de eigen munt meer moeite om concurrerend te blijven op buitenlandse markten. Dit jaar verwacht Samsung €2 miljard aan winst mis te lopen door de relatief sterke valuta.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zondag 27 januari 2013

Rente daalt, inflatie stijgt: sparen kost geld

Door de extreem lage spaarrentes die banken bieden, heeft geld opzij zetten nauwelijks zin.

Door de extreem lage spaarrentes die banken bieden, heeft geld opzij zetten nauwelijks zin.

Door de economische crisis hebben banken het nog steeds moeilijk. Ze hebben grote behoefte aan geld. Maar extra spaargeld belonen ze niet met hogere rentes.

Om de crisis in te dammen, leent de Europese Centrale Bank de laatste tijd extreem goedkoop geld uit aan banken. Die hoeven daarom niet meer per se zo veel mogelijk spaarders te lokken.

Lees verder op estateplanningnieuws.nl
Geplaatst op: zondag 27 januari 2013

'Economisch herstel in de wereld is fragiel'

Dat zei Christine Lagarde, hoofd van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), zaterdag na afloop van het World Economic Forum.

Dat zei Christine Lagarde, hoofd van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), zaterdag na afloop van het World Economic Forum.

Volgens Lagarde zijn er goede besluiten genomen in verscheidene delen van de wereld, ''waaronder bij centrale banken. In 2013 moet er vaart blijven achter de uitwerking van deze besluiten.'' Ze riep Europa op onder meer invulling te geven aan de nieuwe Europese Bankenunie.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 26 januari 2013

Amerikanen haalden begin dit jaar veel geld van bankrekeningen

Amerikanen haalden in januari relatief veel geld van de bank, zo blijkt uit de meest actuele cijfers van de Federal Reserve. De uitstroom van spaartegoeden is sinds de aanslagen van 9/11 niet meer zo groot geweest. Volgens experts hangt de uitstroom van spaargeld bij banken samen met het aflopen van een deposito garantiestelsel dat spaargeld tot $250.000 garandeerde.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zaterdag 26 januari 2013

Irak verkocht kwart van goudvoorraad in december

De Iraakse regering heeft in december een kwart van haar goudreserve van de hand gedaan. Dat schrijft Reuters op basis van de nieuwste publicatie van het IMF. Het nieuws is opvallend, omdat Irak kort daarvoor nog veel goud gekocht heeft. De goudreserve kromp volgens het IMF van 39,4 naar 29,9 ton.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs