EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37956 tot 37960 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 3 januari 2013

AMSTERDAM VANDAAG: AEX opent licht hoger

De AEX opent donderdag naar verwachting licht hoger, in reactie op de sterke winsten van Wall Street, die ontstonden na het gesloten begrotingsakkoord waarmee de fiscal cliff tijdelijk vermeden werd. De steunaanvragen en het ADP-banenrapport zullen donderdag leidend zijn.

De AEX-index sloot woensdag 2,2% hoger op 350,21 punten, de Midkap won 2,4% op 547,10 punten en de Smallcap eindigde 1,2% hoger op 416,15 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2013

Europese beurzen openen verdeeld

De Europese aandelenmarkten openen waarschijnlijk verdeeld, nu beleggers een voorzichtige houding aannemen ten opzichte van de Amerikaanse begrotingsdeal en de druk op de Amerikanen toeneemt om de schuldenlast aan te pakken.

De Britse spreadbettor IG Markets geeft de volgende verwachtingen af. De Britse FTSE 100 stijgt 12 punten tot 6.039, de Duitse DAX daalt 9 punten tot 7.770 en de Franse CAC verliest 13 punten tot 3.721. Een spreadbettor is een handelsplatform waar kan worden ingezet op koersbewegingen, op grond van vooraf opgezette hypothetische spreads.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2013

‘Vlakke opening AEX’

De beurs in Amsterdam opent waarschijnlijk vlak tot licht lager. Beleggers nemen wat gas terug na de rally op de eerste handelsdag van het nieuwe jaar.

,,We lijken even een pas op de plaats te maken na de fantastische eerste handelsdag door de euforische reactie op de begrotingsdeal in de VS. Beleggers lijken wat winsten veilig te willen stellen. Ook ligt het Amerikaanse schuldenplafond weer op de loer en hebben het IMF en China gewaarschuwd dat de Amerikanen veel meer moeten doen om de staatsfinanciën op orde te krijgen. Daarnaast wordt gewacht op een groot aantal belangrijke macrocijfers uit Europa en de VS“, aldus handelaar Rob Koenders van Harmony Vermogensbeheer.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2013

Dienstensector China groeit sterker

De bedrijvigheid in de Chinese dienstensector is in december toegenomen naar het hoogste niveau in 4 maanden.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2013

‘Europese banken moeten meer afboeken’

Europese banken zijn nog steeds te positief over hun financiële situatie en moeten meer afwaarderen op hun portefeuilles aan slechte leningen.

Europese banken zijn nog steeds te positief over hun financiële situatie en moeten meer afwaarderen op hun portefeuilles aan slechte leningen.

Het is een bedreiging voor het economisch herstel in Europa dat banken de pijn van de crisis voor zich uit schuiven.

Dat stelt Steven Maijoor, voorzitter van de Europese toezichthouder op de financiële markten Esma, donderdag in een interview met het Financieele Dagblad.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs