EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37966 tot 37970 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 8 januari 2013

Pensioensparen in de lift

Tienduizenden Belgen beslisten in 2012 om voor het eerst zelf te sparen voor hun oude dag, als aanvulling op het wettelijk pensioen. Groeicijfers bij enkele grote aanbieders doen De Morgen besluiten dat pensioensparen aan een opmars bezig is, vooral bij jongeren. De vaststelling komt overeen met de algemene spaartrend van de Belgen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 8 januari 2013

Europa: platgebrand en verlaten?

“Ford gaat weg en er komt niets anders in de plaats. Niemand wil hier nog investeren. De toekomst in Europa is donker,” aldus een ex-werknemer van Ford Genk in de Financial Times. Europa, lange tijd het wereldcentrum van de vooruitgang, is in economisch verval.

“Ford gaat weg en er komt niets anders in de plaats. Niemand wil hier nog investeren. De toekomst in Europa is donker,” aldus een ex-werknemer van Ford Genk in de Financial Times. Europa, lange tijd het wereldcentrum van de vooruitgang, is in economisch verval.

Tussen 2007 en 2011 daalde de jaarlijkse investering in de 27 EU-lidstaten met meer dan 350 miljard euro. Die investering was twintig maal zo groot als de daling in privéconsumptie en viermaal zo groot als de economische krimp. Alle landen – Frankrijk en België, maar ook Nederland, Duitsland en het V.K. –krijgen het hard te verduren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 7 januari 2013

Banken VS betalen miljarden voor huizencrisis

Een groep van tien grote Amerikaanse hypotheekverstrekkers betaalt in totaal 8,5 miljard dollar (6,5 miljard euro) om huiseigenaren te vergoeden die door de hypotheekcrisis in de Verenigde Staten ten onrechte uit hun woning werden uitgezet.

De banken en de Amerikaanse overheid bereikten daarover een schikking, zo werd maandag bekend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 7 januari 2013

CombiBar voor goud als betaalmiddel

De Zwitserse raffinaderij Valcambi, onderdeel van de grote goudproducent Newmont, heeft een nieuw goudproduct op de markt gebracht. Het is een strip van goud ter grote van een kredietkaart waarbij je de strip kan afbreken in kleinere stukjes goud van 1 gram.

Op deze manier kan de stip gemakkelijk gebruikt worden als betaalmiddel. De opgang van de goudstrip doet zich voornamelijk voor in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland zelf.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 7 januari 2013

Wall Street wacht op cijferseizoen

De aandelenbeurzen in New York stonden maandag op verlies. Beleggers namen wat gas terug na de recente koerswinsten, waarbij de breed samengestelde S&P 500 vrijdag de hoogste slotstand in 5 jaar bereikte. Ook wordt gewacht op de start van het cijferseizoen. Het Amerikaanse aluminiumconcern Alcoa opent dinsdag, zoals gebruikelijk, als eerste de boeken over het afgelopen jaar en het vierde kwartaal.

De Dow-Jonesindex noteerde in de tussentijdse handel 0,6 procent lager op 13.360 punten en de S&P 500 daalde 0,5 procent tot 1458 punten. De technologiebeurs Nasdaq verloor 0,3 procent tot 3092 punten.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs