EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37966 tot 37970
Geplaatst op: donderdag 6 december 2012

Duitse bunds lager in de ochtendhandel

Duitse bunds noteren donderdagochtend licht lager, terwijl beleggers het rentebesluit van de Europese Centrale Bank (ECB) afwachten.

Uit data van Eurostat bleek tijdens de ochtendhandel dat de economie in de eurozone in het derde kwartaal licht is gekrompen met 0,1%. Ook op jaarbasis was sprake van een daling van het bruto binnenlands product, met 0,6%. De cijfers komen overeen met de verwachting van geraadpleegde economen en met een eerdere raming.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 6 december 2012

Verenigd Koninkrijk: invoer ruwe olie de helft minder

In 2011 is de hoeveelheid ingevoerde ruwe aardolie uit het Verenigd Koninkrijk met de helft afgenomen in vergelijking met 2010. Er werd 3,3 miljard kilogram ruwe olie ingevoerd. Hierdoor nam het aandeel in de totale Nederlandse olie-import af tot 6 procent. In 2010 was dit aandeel nog ruim 10 procent. Hiermee staat het Verenigd Koninkrijk op de zesde plaats op de ranglijst van de belangrijkste olieleverancier voor Nederland. 

Lees verder op beurs.nl
Geplaatst op: donderdag 6 december 2012

Handel met Iran: Stanard Chartered verwacht boete

Standard Chartered verwacht binnenkort een schikking ter waarde van 330 miljoen dollar (circa 250 miljoen euro) te treffen met Amerikaanse toezichthouders die onderzoek doen naar de handel van de Britse bank met Iran.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 6 december 2012

'Eurolanden zijn dieptepunt crisis voorbij'

De eurolanden zijn het dieptepunt in de schuldencrisis voorbij.

De eurolanden zijn het dieptepunt in de schuldencrisis voorbij.

Dat stelt Europees Commissaris Olli Rehn in een interview met Financial Times Deutschland.

''De crisis bereikte zijn laatste piek in juni, rond de Griekse verkiezingen. Nu zien we een omgekeerde trend'', aldus Rehn.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 6 december 2012

'Griekenland moet modeleconomie worden'

De Griekse premier Antonis Samaras is vastbesloten in de eurozone te blijven en wil van Griekenland een modeleconomie maken.

De Griekse premier Antonis Samaras is vastbesloten in de eurozone te blijven en wil van Griekenland een modeleconomie maken.

Dat zegt hij in een donderdag gepubliceerd interview met de Duitse krant Bild.

Volgens Samaras is er in de afgelopen twee maanden op economisch gebied in Griekenland meer gebeurd dan in de afgelopen drie decennia.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs