EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37976 tot 37980 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 24 januari 2013

Banken blijven maar krimpen

Commerzbank gaat 4000 tot 6000 mensen ontslaan. Dat maakte de Duitse bank, die voor een kwart in handen is van de overheid, donderdag bekend. In november hadCommerzbank al aangekondigd te bezuinigen door fors af te slanken.

Het financiële concern zal in de komende periode gaan onderhandelen met de vakbonden over hoe de verdeling van de ontslagen precies tot stand gaat komen. Uit een memo, dat persbureau Bloomberg in handen heeft, blijkt dat alle takken van de bank worden getroffen. Wereldwijd werken er ongeveer 56.000 mensen bij Commerzbank.

Lees verder op iex.nl
Geplaatst op: donderdag 24 januari 2013

Euro; wereldvaluta nr.1

Volgens het Swift betalingssysteem is niet de dollar, maar de euro de meest gebruikte valuta ter wereld.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 24 januari 2013

Tien landen met hoge kans op faillissement

Welke tien landen hebben de hoogste kans op een faillissement en welke staatsobligaties zijn het meest veilig? Wat is de positie van Nederland? Deze lijst wordt opgesteld door CMA, een specialist in kredietinformatie. Hierbij een update van vorig jaar. In het verleden zijn een aantal landen bankroet gegaan.

Lees verder op dekritischebelegger.nl
Geplaatst op: donderdag 24 januari 2013

Spaanse jeugdwerkloosheid naar 60%

Overall, Spain's unemployment rate has risen to its highest level since measurements began in the 1970s, as a prolonged recession and deep spending cuts have left almost 6 million people out of work at the end of last year.

The nationwide jobless total rose to 26% in the fourth quarter of 2012, or 5.97 million people, according to the National Statistics Institute.

Lees verder op sky.com
Geplaatst op: donderdag 24 januari 2013

Spaanse werkloosheid loopt verder op

De torenhoge werkloosheid in Spanje is in het vierde kwartaal van vorig jaar verder opgelopen. Dat blijkt uit cijfers die donderdag werden gepubliceerd.

[...]

Lees verder op rt[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs