Nieuws / Artikelen met het woord

57286 artikelen gevonden. Artikel 37986 tot 37990
Bron: wsj.com
Geplaatst: maandag 5 november 2012

Fitch rating bureau verhoogt status van Turkije.

Turkey received an investment-grade credit rating on Monday, the first it has held in almost two decades, as Fitch Ratings said it was impressed by the country's public finances, banking system and economic management.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 5 november 2012

Recordaantal Belgische bedrijven failliet verklaard

Tijdens de maand november zijn in België 1.210 bedrijven failliet gegaan. Daarmee wordt een nieuw record voor de maand oktober opgetekend. Dat blijkt uit cijfers van het handelsinformatiekantoor Graydon. Tegenover de maand oktober van vorig jaar is er sprake van een stijging met 7,18 procent. Sinds begin dit jaar zijn in België al 9.156 bedrijven failliet gegaan.

[...]

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 5 november 2012

Wall Street opent in het rood

In New York zijn de Amerikaanse beurzen maandag in het rood geopend. Beleggers willen geen risico's meer nemen voorafgaand aan de presidentsverkiezingen, die dinsdag worden gehouden. Opiniepeilingen wijzen op een nek-aan-nekrace tussen president Barack Obama en zijn uitdager Mitt Romney.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 5 november 2012

Griekse stemming kan slechts tijd opleveren

De Amerikaanse verkiezing zal deze week niet de enige stemming zijn die nauwlettend wordt gevolgd. De stemming in het Griekse parlement over de aanname van EUR13,5 miljard aan bezuinigingsmaatregelen, arbeidsmarkt hervormingen, en de begroting over 2013 zal ook de aandacht van de financiele markten naar zich toe trekken.

Daarna zullen alle ogen gericht zijn op Europa en de vraag of het continent een manier kan vinden om het begrotingsgat van Griekenland te dichten. Dit zou meer tijd opleveren voor het land, maar wederom een tijdelijke oplossing zijn.

Bron: RT[z]
Geplaatst: maandag 5 november 2012

VS VANDAAG: Wall Street opent vlak

Wall Street zal maandag naar verwachting vrijwel vlak openen, in aanloop naar de presidentsverkiezingen dinsdag.

De futures van de Dow Jones Industrial Average (DJIA) noteren omstreeks 14.50 uur 5 punten hoger, de S&P 500 futures staan 0,30 punten hoger en de Nasdaq 100 futures staan 5,75 punten hoger.