Nieuws / Artikelen met het woord

58192 artikelen gevonden. Artikel 37986 tot 37990
Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 29 november 2012

HERH:EUROPA VANDAAG: Europese beurzen openen hoger

De Europese aandelenmarkten openen donderdag naar verwachting hoger, in reactie op het hogere slot van Wall Street, vanwege de hoop over een oplossing voor de dreigende fiscal cliff aldaar.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 29 november 2012

'Amsterdamse beurs opent hoger'

De beurs in Amsterdam zal donderdag naar verwachting hoger openen. Ook de andere Europese beurzen zullen met winsten beginnen. Beleggers blijven moed putten uit de hoop op eenbegrotingsdeal in de Verenigde Staten.

,,De AEX opent 1 tot 2 punten hoger in navolging van het late herstel op Wall Street. De markt blijft in het teken staan van de fiscal cliff. Het sentiment is ten goede gekeerd nadat president Obama liet weten voor kerst een begrotingsdeal te verwachten. De stemming blijft echter wel volatiel. Verder wordt het een drukke dag met een hoop belangrijke macrocijfers uit Europa en de Verenigde Staten", aldus handelaar Rob Koenders van Harmony Vermogensbeheer.

Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 29 november 2012

Nikkei hervat opmars

De beurs in Tokio wist donderdag de stijgende lijn weer op te pakken. Net als in Europa en New York werd de stemming gesteund door de hoop dat Amerikaanse politici een compromis zullen sluiten en een begrotingscrisis in de Verenigde Staten zal worden voorkomen. De Nikkei eindigde 1 procent hoger op 9400,88 punten.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 29 november 2012

In welk land wordt een baby best geboren in 2013?

Baby’s worden best geboren in een klein Europees land, maar niet noodzakelijk binnen de eurozone. Dat is de conclusie van de Where-to-be-born-index 2013 van de Economist Intelligence Unit.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 29 november 2012

Welkom in de Permanente Nulgroei Club, waar de staat de rijkdom 'fair' en 'rechtvaardig' herverdeelt

Vergeet de eurozone en de G8. Europa, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten zijn allen lid van een nieuwe club: de Permanente Nulgroei Club. De reden is dat de ‘vrije wereld’ vergeten is wat vrijheid betekent en dat niemand bereid is om de steeds snellere mars richting de totalitaire economische dictatuur stop te zetten. Dat schrijft de Brits-Amerikaanse journaliste Janet Daley in een vlijmscherp artikel op The Telegraph.