EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
31
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 37986 tot 37990 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 2 januari 2013

Dat komt er ook nog eens bij! Zwaartepunt van Europa schuift op van West naar Oost

Het scepticisme dat Tsjechië ten aanzien van de Europese Unie etaleert is misplaatst, schrijven Martin M. Šimečka en Jiří Sobota op de website Respekt. Beiden merken op dat het Europese middelpunt van West naar Oost opschuift en dat dit nieuwe kansen biedt, voor Praag bijvoorbeeld:

‘Dit zijn kansen die Duitse en Poolse politici beter lijken te vatten dan alle anderen. De Visegrádgroep (een alliantie van de vier -op Slovenië na - rijkste postcommunistische landen: Hongarije, Polen, Slowakije en Tsjechië) met zijn meer dan 50 miljoen inwoners is reeds een belangrijkere handelspartner dan Frankrijk.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 2 januari 2013

Autoverkoop in België kent scherpste daling sinds 1993

De autoverkoop in België kende het voorbije jaar een terugval met 14,9 procent. Dat is de grootste daling in twintig jaar tijd, meldt persagentschap Bloomberg.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 2 januari 2013

Beurzen starten jaar in majeur

De financiële markten hebben opgelucht gereageerd op het begrotingscompromis dat door het Amerikaanse Congres werd goedgekeurd, waardoor de 'fiscal cliff' (fiscale afgrond) werd vermeden. Nadat de beurzen in Azië afsloten met winst, volgden ook Europa en Wall Street. Maar analisten waarschuwen dat de volatiliteit kan hernemen als de kwestie van het schuldenplafond opnieuw op het bord van de regering-Obama komt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 2 januari 2013

Goudprijs loopt achter op groeiende balans centrale banken?

Vorig jaar plaatsen we al eens een grafiek die de correlatie liet zien tussen de groei van het balanstotaal van zeven verschillende centrale banken en de goudprijs vanaf 1999. De goudprijs blijkt over de langere termijn het balanstotaal van centrale banken te 'volgen'. Met een uitzondering van de correctie op de goudprijs in 2008 kunnen deze twee lijntjes bijna op elkaar gelegd worden. Als we deze correlatie zouden doortrekken naar 2012 zouden we nu een goudprijs moeten zien van meer dan $2.000 per troy ounce.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 2 januari 2013

2013 begint met een financiële KNAL

De eerste handelsdag van 2013 begint alvast met een KNAL vanjewelste! De beurzen schieten fors hoger, met uitschieters van meer dan 2% in Azië, Europa en de VS. Het zijn vooral de risicovollere segmenten zoals technologie of banken die voor het nodige vuurwerk zorgen.

Hierbij maken vooral de kleinere effecten, de zogenaamde small caps, het mooie weer op deze eerste beursdag. Zo waren we vandaag getuige van een nieuwe All-Time High voor de Russel 2000 index, de Amerikaanse referentie-index voor het small cap segment.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs