EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
52
kliks
39
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3801 tot 3805 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 20 februari 2017

Trump blaast warm en koud over de Krim

Vorige week liet de nieuwbakken Amerikaanse president Donald J. Trump nog verstaan dat hij verwacht dat Rusland de Krim zal teruggeven aan Oekraïne, van zodra de situatie in de regio normaliseert. Een opmerkelijk standpunt, voor een president die wordt geframed als onderaannemer van Poetin.

Deze week raakte echter bekend dat een officiële delegatie van de Verenigde Staten zal deelnemen aan het Yalta International Economic Forum, dat internationale investeerders naar de Krim wil aantrekken… en wordt aangestuurd vanuit Moskou.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 20 februari 2017

Dubbel de dupe door de pensioenval

Het lijkt onlogisch en toch is het perfect mogelijk gezien de - Kafkaiaanse en surrealistische - pensioenregeling in ons land: langer werken en dus een hoger pensioen kan in sommige situaties tot mìnder netto pensioen leiden. Het is vooral opletten voor wie bijverdient of investeert in vastgoed. De experts van PwC zochten het voor ons uit.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 20 februari 2017

Ontginning grondstoffen kan ongekende weelde brengen

De tijd dat het ontginnen van mineralen in de ruimte enkel in science-fiction films voorkomt komt snel ten einde. Dit is alvast de conclusie als men de snelle technologische vorderingen bekijkt van bedrijven als SpaceX, Moon Express en Planetary Resources. De ruimte wordt terecht beschouwd als een oneindige bron aan te ontginnen grondstoffen, dit zonder gevaar op milieuvervuiling of andere problemen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 20 februari 2017

Nieuw geld Zimbabwe is nu al minder waard

Sinds de hyperinflatie van tien jaar geleden heeft Zimbabwe geen eigen munteenheid meer en heeft de Amerikaanse dollar de rol van betaalmiddel overgenomen. Maar door een structureel tekort op de handelsbalans stromen de dollars het land uit en blijft er steeds minder geld over om de binnenlandse economie draaiende te houden.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 20 februari 2017

Goudvoorraad Duitsland terug in eigen land, ontbinding Euro volgende stap?

De officiële mededeling die verspreid werd door de Bundesbank afgelopen week lijkt op het eerste zicht niet zo belangrijk. Deze ging namelijk over het repatriëren van de goudvoorraden welke grotendeels voltooid werd, dit sneller dan oorspronkelijk gepland. Maar schijn bedriegt…

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs