Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 3801 tot 3805
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 8 november 2016

Intrinsiek stijgende goudprijs zal monetair systeem opblazen

Naarmate het gewicht van de “gouden handgrepen” van China effect beginnen te sorteren zullen de papieren transacties op de COMEX opdrogen, zullen ‘da boyz’ (de banksters) zijn uitgespeeld, zal de goudprijs intrinsiek gaan stijgen waarmee het huidige monetaire systeem wordt opgeblazen. De rapen blijken dan vooral gaar voor landen met een te geringe of geen goudvoorraad. Daarentegen zullen grondstoffenlanden als Canada en Australië met eveneens veel edelmetaal in de bodem stellig overleven. Wat ons eigen landje betreft, zullen we met de 600 ton goud ...

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 8 november 2016

Wat is de rol van centrale banken in het digitale tijdperk?

Vrijdag 14 oktober 2016 werd voor de derde keer het evenement Reinvent.money georganiseerd door Paul Buitink. Het Event ging over de toekomst van geld en monetaire hervorming en er waren ruim 700 mensen aanwezig. Het werd dit jaar georganiseerd in samenwerking met Studium Generale, Stichting Full Reserve en Stichting Ons Geld. Goudvergelijken.nl was voor de derde keer op rij hoofdsponsor van het Evenement. Hieronder de eerste video: Defining the next step in the evolution of money. Wat is de rol van centrale banken in het digitale tijdperk?

[...]

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 8 november 2016

De ‘stille Amerikaanse catastrofe’: 7 miljoen mannen werken niet

Meer dan 7 miljoen mannen tussen 25 en 54 – de beste arbeidsjaren van een mensenleven – hebben de arbeidsmarkt verlaten. Dat betekent niet enkel dat ze werkloos zijn; ze hebben ook de zoektocht naar een job opgegeven. Kort na W.O. II was zowat elke man die zich in zijn beste arbeidsjaren bevond ergens aan de slag of op zoek naar werk. Maar sinds midden de zestiger jaren van vorige eeuw gaat de arbeidsparticipatie van mannen in de VS enkel achteruit. Van 97% toen naar 88% vandaag, blijkt uit cijfers van het Bureau for Labour Statistics.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 8 november 2016

De Russen hebben een tank waartegen het Westen geen verhaal heeft

Het Russische leger beschikt met de Armata of T-14 over een tank waartegen geen enkele Britse of Amerikaanse concurrent is opgewassen. Dat heeft een gewezen hogere officier van het Brits leger tegen diverse media van zijn land gezegd.

De nieuwe Russische ontwikkeling staat volgens de voormalige militair verder dan de innovaties die door de lidstaten van de North Atlantic Treaty Organisation (Nato) worden ontwikkeld. Opgemerkt wordt dat de Armata het Russische leger op het slagveld een belangrijk overwicht bezorgt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 8 november 2016

Warren Buffett legt uit hoe je van 40 dollar 10 miljoen dollar maakt

Warren Buffett is een van de grootste beleggers uit de moderne geschiedenis. Hij heeft een simpele oplossing die jou kan helpen om van 40 dollar 10 miljoen dollar te maken. Lijkt onmogelijk? Niets is onmogelijk wanneer je het op de juiste manier aanpakt.

Een paar jaar geleden in 2012 sprak Warren Buffett uitvoerig over een van zijn favoriete bedrijven: Coca-Cola. Wie in 1919 voor $40 aandelen Coca-Cola kocht, zou na dividend, aandelensplits, en herinvesteren van aandelen meer dan $5 miljoen hebben. Sinds 2012 is de waarde van dat pakket aandelen zelfs gestegen naar ongeveer $10 miljoen.

Natuurlijk is $40 uit 1919 vandaag geen $40.