EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38011 tot 38015 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 7 januari 2013

Beurzen sluiten in het rood

De Europese beurzen zijn maandag met verlies de handel uitgegaan. Beleggers namen wat winst na de recente opmars op de aandelenmarkten. De Europese bankaandelen gingen juist omhoog dankzij een versoepeling van de regels voor de bankensector.

De AEX-index in Amsterdam eindigde 0,1 procent lager op 351,24 punten. De MidKap-index klom 0,4 procent tot 548,18 punten. De beurzen in Londen, Parijs en Frankfurt verloren tussen 0,4 en 0,7 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 7 januari 2013

Beurs op Wall Street houdt adem in met bedrijfsresultaten op komst, VIX stelt gerust

Deze week mogen we uitkijken naar de eerste bedrijfsresultaten op de beurs van Wall Street en dat is natuurlijk altijd een spannende aangelegenheid. Dinsdagavond bijt aluminiumfabrikant Alcoa de spits af, vrijdag krijgen we onder andere nog cijfers van Wells Fargo.

Speciale aandacht verdient de evolutie van de CBOE Volatility Index (VIX), die de graad van angst op de markt meet. Hier is iets eigenaardigs aan de hand, want deze index is vorige week met bijna 40 % gedaald, oftewel het grootste verlies op weekbasis in minstens 26 jaar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 7 januari 2013

Paniek achter de schermen in Amerika

Het schuldenplafond in de Verenigde Staten zorgt voor een nog grotere verdeeldheid in het Congress dan de Fiscal Cliff. De problemen die er zijn geweest rondom de fiscale afgrond lijken een voorbode van wat komen gaat wat betreft de limiet van de ‘debt ceiling’.

Lees verder op Goudvergelijken.nl
Geplaatst op: maandag 7 januari 2013

Eén op zes Spaanse elektriciteitsaansluitingen is frauduleus

Elektriciteitsfraude neemt een vlucht tengevolge de recessie in Spanje. Bijna een zesde van alle aansluitingen op het elektriciteitsnet is frauduleus.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 7 januari 2013

Frankrijk blijft goedkoop lenen

De Franse staat heeft maandag in totaal 7 miljard euro opgehaald met de veiling van staatsleningen. De rente op die obligaties lag net als bij eerdere veilingen op zeer lage niveaus.

Frankrijk veilde leningen met een looptijd van 13 weken tegen een negatieve rente van 0,01 procent. Dat betekent dat investeerders geld toeleggen op de leningen. Verder bracht Parijs een lening van 22 weken aan de man tegen een rente van 0 procent en een obligatie van 48 weken tegen een rente van 0,035 procent.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs