EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38016 tot 38020 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Grafiek: Totale goudreserve eurosysteem in 2012

De ECB publiceert iedere week op haar website een geactualiseerde geconsolideerde weekstaat van het Eurosysteem. Hierop worden wekelijkse veranderingen op de balans bijgehouden. Ieder kwartaal wordt de goudreserve bovendien opnieuw gewaardeerd tegen de marktprijs van goud van dat moment.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Wat betekent bankentoezicht voor u? Vier vragen

Na maanden harrewarren zijn de Europese ministers van Financiën eruit: Er komt één centrale toezichthouders op alle banken in Europa. Dus ook die in Nederland. Wat betekent dat voor ons? Bart Reijnen beantwoordt vier vragen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Bankentoezicht moet rampen voorkomen

Een Europese toezichthouder op de bankensector moet vergelijkbare rampen als destijds met de IJslandse internetbank Icesave kunnen voorkomen. Via spaarrekeningen op internet brachten in 2008 meer dan 100.000 Nederlanders miljarden euro's onder bij de bank, die nog hetzelfde jaar failliet ging.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Ontwaken uit de Europese “nachtmerrie”

Het Democratie vernietigende Europese monster komt steeds dichterbij. De duimschroef voor de Europese bevolking wordt langzaam aangedraaid door politici en machthebbers uit de financiële wereld. De politiek en bankensector zijn twee handen op één buik, die samen hebben besloten dat de individuele Europese landen moeten opgaan in één Federaal Europa. Voorlopig zeggen ze dit nog niet hardop omdat de tijd ervoor nog niet rijp genoeg is. ...

Lees verder op gewoon-nieuws.nl
Geplaatst op: donderdag 13 december 2012

Wall Street opent in mineur

In New York zijn de Amerikaanse beurzen donderdag in de min geopend. Beleggers verwerken een stroom van macro-economische cijfers, die een gemengd beeld schetsen.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs