EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38031 tot 38035 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 7 januari 2013

Hoogopgeleide Portugezen trekken massaal weg

De laatste veertien jaar zochten een miljoen Portugezen betere oorden op. Sinds de zware recessie in 2011 inzette, trekken vooral hoogopgeleiden massaal weg.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 7 januari 2013

QE & goud, soms geen goede combinatie

In 2012 werd de goudprijs een paar keer letterlijk gelanceerd bij de bekendmaking van een nieuwe ronde van kwantitatieve verruiming door de Federal Reserve, kortweg QE (Quantitative Easing) genoemd. Tijdens deze stimuleringsprgramma’s koopt de FED grote hoeveelheden staatsobligaties op, met het doel om zo het vertrouwen in de economie weer terug te krijgen. De goudprijs ging normaliter aan de hand van de nieuwsberichten over QE de hoogte in.

Lees verder op Goudvergelijken.nl
Geplaatst op: maandag 7 januari 2013

10 voorspellingen van legende Byron Wien

Byron Wien doet al zijn jaarlijkse voorspellingen sinds 1986, toen hij nog Chief U.S. Investment Strategist was bij Morgan Stanley. Hij schat zelf zijn kansen in op meer de 50 %. Zeker de moeite om eens te luisteren wat hij te zeggen heeft. Zo ziet hij onder meer aandelen terugvallen terwijl grondstoffen verder verder stijgen…

Hier zijn Byron Wien’s 10 voorspellingen voor 2013:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 7 januari 2013

Goud en zilver report (Week 1)

De prijzen van goud en zilver gingen in de eerste week van het nieuwe jaar weer iets omhoog, al was de beweging niet groot. Afgelopen vrijdag sloot de goudprijs op €1266,89, een stijging van 1,15% ten opzichte van de prijs van iets meer dan €1.252 een week eerder. De spotprijs voor een kilo zilver was afgelopen vrijdag €744,16, een stijging van 1,9% ten opzichte van een week eerder. Op 28 december werd er op de markt iets meer dan €730 geboden.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 7 januari 2013

AEX werkt openingsverlies weg

De beurs in Amsterdam wist maandagochtend het openingsverlies weg te werken. De andere Europese beurzen lieten overwegend kleine verliezen zien. De verliezen bleven beperkt door winsten onder de bankaandelen.

De AEX-index in Amsterdam noteerde in de vroege handel 0,1 procent hoger op 351,95 punten. De MidKap-index klom 0,5 procent tot 548,29 punten. De beurzen in Londen, Parijs en Frankfurt verloren tussen 0,1 en 0,2 procent.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs