Nieuws / Artikelen met het woord

58164 artikelen gevonden. Artikel 38036 tot 38040
Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 27 november 2012

Brits banenplan flopt

Het plan van de Britse premier David Cameron om langdurig werklozen aan het werk te krijgen is geflopt. Dat werd dinsdag duidelijk uit de cijfers over het eerste jaar van het plan waarvan de kosten kunnen oplopen tot 5 miljard Britse pond (6,2 miljard euro).

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 27 november 2012

Grieks akkoord stuwt beurzen

Op de Europese beurzen werd dinsdag de stijgende lijn van vorige week weer voorzichtig opgepakt. Beleggers waren opgelucht dat er in Brussel uiteindelijk toch een akkoord werd bereikt over de verdere noodsteun aan Griekenland. De winsten bleven beperkt door de dreigende 'fiscal cliff' in de Verenigde Staten.

De AEX-index in Amsterdam noteerde in de middaghandel 0,6 procent hoger op 332,91 punten. De MidKap-index klom 0,5 procent tot 519,08 punten. De beurzen in Londen en Frankfurt stegen 0,2 en 0,4 procent. Parijs bleef onveranderd. Op Wall Street stond de Dow-Jonesindex kort na opening 0,1 procent lager.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 27 november 2012

George Soros zet serieus in op goud en goudmijnen

De laatste tijd is George Soros meermaals in het nieuws gekomen doordat zijn fonds zijn posities in goud fors heeft opgetrokken. Zo heeft het beleggingsfonds van de miljardair zijn aandelen in het goudfonds GDL fors opgetrokken van 884.400 aandelen naar meer dan 1,3 miljoen aandelen. Dit komt neer op een investering van ongeveer $ 200 miljoen!

Ook verhoogde Soros zijn positie in GDX gold miners ETF van 1 miljoen aandelen tot over de 2,3 miljoen aandelen. Maar het fonds van George Soros nam ook een call optie ter waarde van $ 9 miljoen op GDX.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 27 november 2012

Wall Street begint in de min

In New York zijn de Amerikaanse beurzen dinsdag met verliezen begonnen. Opluchting over de Griekse deal werd teniet gedaan door de aanhoudende bezorgdheid over de dreigende begrotingscrisis in de Verenigde Staten.

Bron: dasvreemd.nl
Geplaatst: dinsdag 27 november 2012

Miljonairs Mislukt

Mislukte Miljonairs. Miljonair zonder tanden, miljonair achter de  vuilniswagen. Leven van 380 euro per week met 12 miljoen op de bank.

Marlene Grabherr was 1 van de  eerste die het voor elkaar keer dat miljoen ook werkelijk te winnen, dit in de Duitse variant van Lotto Weekend Miljonairs. Het geld ging stromen, nieuwe auto, familie blij! Helaas is er 10 jaar verder een stuk minder te lachen.

Ze was wel erg druk met uitgeven.. Niet 1, maar 5 nieuwe auto’s. Ook heerlijke reizen door Europa zijn uitgevoerd. Natuurlijk kon de familie ook wat lenen, alleen hebben we dat nog even niet terug (komt vast goed!)