EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38051 tot 38055 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 6 januari 2013

De europeanisering van Amerika

De Amerikanen volgen de situatie in Europa al jaren met nauwelijks verholen misprijzen over de incompetentie van onze leidende klasse. Hun kritiek is helemaal terecht, maar volgens The Economist bewijst het recente wanspektakel rondom de ‘fiscale afgrond’ dat Washington even dysfunctioneel is als Brussel en dat wel op drie deprimerende manieren:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 6 januari 2013

IMF praat maandag in Egypte over mogelijke steun

Masood Ahmed, de verantwoordelijke van het Internationaal Muntfonds voor het Midden-Oosten en Centraal-Azië, reist maandag af naar Egypte om er te praten over de economische "moeilijkheden" van het land en over een "mogelijke steun". Dat heeft de instelling aangekondigd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 6 januari 2013

Grieken grijpen terug op de ruilhandel

In Griekenland wordt nu op veel plaatsen naast de euro gebruikt gemaakt van alternatieve betaalmiddelen, waardoor feitelijk een soort ouderwetse ruilhandel in een modern jasje is ontstaan. Eén van de plekken waar dit systeem een ware bloei doormaakt, is de plaats Volos, aan de voet van de berg Pilio (zie wel.nl 29/11/2012 ). Hier heet de alternatieve munt de ‘TEM’ (de afkorting van ‘Locale Alternatieve Eenheid’ in het Grieks.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: zondag 6 januari 2013

'Overname Spaanse bank kost duizenden banen'

Dat berichtte de Spaanse krant Cinco Dias vrijdag op gezag van ingewijden.

Dat berichtte de Spaanse krant Cinco Dias vrijdag op gezag van ingewijden.

Santander maakte vorige maand bekend dat het Banesto, waarin het al een belang van 90 procent heeft, volledig wil inlijven. Toen zei het bedrijf al dat het na de overname 700 van de 1700 Banesto-kantoren wil sluiten.

De grootste bank van Spanje gaat volgende week met de vakbonden om de tafel om de reorganisatieplannen toe te lichten, aldus Cinco Dias.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 6 januari 2013

Crisis: schoenmakers hebben het druk

Steeds meer Nederlanders laten hun kapotte spullen oplappen. Het zijn gouden tijden voor herstellers van kleding, meubels en auto-onderdelen.

Steeds meer Nederlanders laten hun kapotte spullen oplappen. Het zijn gouden tijden voor herstellers van kleding, meubels en auto-onderdelen.

Kleermakers nemen extra naaisters in dienst, omdat steeds meer mensen liever nog even met hun 'oude' kleren doen dan nieuwe te kopen. De crisis maakt creatief.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs