Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 38051 tot 38055
Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 13 november 2012

Olievraag verder onder druk door orkaan Sandy

De orkaan Sandy in de Verenigde Staten en de recessie in grote delen van Europa zorgen ervoor dat de vraag naar olie wereldwijd dit jaar minder hard stijgt dan voorzien. Dat stelde het Internationaal Energie Agentschap (IEA) dinsdag.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 13 november 2012

Nederland betaalt 1,6% rente voor 10 jaars obligatie

De Nederlandse Staat heeft dinsdag EUR2,12 miljard opgehaald met de heropening van een 10-jarige lening, maakt het agentschap Generale Thesaurie van het ministerie van Financien bekend. De staatsobligatie lost af in juli 2022. De gemiddelde yield bedroeg 1,579%, tegen 1,846% eerder.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 13 november 2012

Prijzen makelaars en notarissen flink lager

De prijzen van makelaars, taxateurs en notarissen blijven dalen door de aanhoudende malaise op de woningmarkt.

Makelaars en taxateurs waren in de eerste helft van dit jaar ongeveer 5 procent goedkoper dan een jaar eerder. Dat heeft het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) dinsdag bekendgemaakt.

Bron: zeernuttig.com
Geplaatst: dinsdag 13 november 2012

Verenigde Staten streven Saudi-Arabië voorbij in productie van fossiele brandstoffen

De Verenigde Staten schroeven hun productie in gas en olie op, wat ervoor zorgt dat een omschakeling van fossiele brandstoffen naar duurzame energie minder aantrekkelijk wordt.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 13 november 2012

AEX in de min

De AEX daalt. PostNL is de grootste verliezer, terwijl ook ArcelorMittal en KPN meer dan 1% wegzakken. SNS Reaal is weer pennystock.

De beurs in Amsterdam is lager geopend. Ook de andere Europese beurzen begonnen met verliezen. De aanhoudende onzekerheid over de extra steun aan Griekenland bleef zorgen voor terughoudendheid onder beleggers.