EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38056 tot 38060
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2012

Grafieken: Verkopen US Mint afgezet tegen de goud- en zilverprijs

De US Mint publiceert op haar website de verkoopcijfers van alle gouden en zilveren munten sinds 1968. Om deze grote hoeveelheid cijfers inzichtelijk te maken heeft Marketupdate twee grafieken samengesteld die de verkoop van gouden en zilveren munten afzet tegen de ontwikkeling van de goud- en zilverprijzen. Uit deze grafieken kunnen we een aantal interessante conclusies trekken.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2012

Spaanse economie verslechtert weer verder

De Spaanse economie zal in het huidige kwartaal zijn grootste krimp in een jaar tijd meemaken, verwacht de minister van financien van het land Luis de Guindos. Hij hoopt dat in het eerste kwartaal van 2013 wat herstel plaatsvindt.

"Ik geloof dat dit kwartaal het zwaarst zal zijn sinds het begin van de economische krimp [eind 2011]," sprak de Guindos na afloop van een bijeenkomst met collega-ministers in Brussel.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2012

Wall Street begint vlak

In New York zijn de Amerikaanse effectenbeurzen dinsdag nagenoeg onveranderd begonnen. De markt blijft in de greep van de onderhandelingen over het verkleinen van het begrotingstekort in de Verenigde Staten, die in een impasse lijken te verkeren.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2012

'Vlakke opening Wall Street'

In New York zullen de Amerikaanse beurzen dinsdag naar verwachting vlak tot licht hoger openen. De markt blijft in de greep van de onderhandelingen over het verkleinen van het begrotingstekort in de Verenigde Staten, die in een impasse lijken te verkeren.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2012

VS VANDAAG: Wall Street opent hoger

Wall Street zal dinsdag naar verwachting vlak tot licht hoger openen, waarbij het effect, bij een gebrek aan macro-publicaties, van een tegenvallende industriele inkoopmanagersindex voor november, die maandag gepubliceerd werd, ook dinsdag nog nagalmt.

De futures van de Dow Jones Industrial Average (DJIA) noteren omstreeks 14.45 uur 10 punten hoger, de S&P 500 futures stijgen 1,90 punten, de Nasdaq 100 futures staan 4,50 punten hoger.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs