Nieuws / Artikelen met het woord

58205 artikelen gevonden. Artikel 38071 tot 38075
Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 27 november 2012

Rusland wisselt euro's niet in

Rusland is niet van plan de berg euro's die deel uitmaken van haar reserves van buitenlandse valuta om te wisselen in andere munteenheden. Dat zei premier Dmitri Medvedev dinsdag tijdens een bezoek aan Parijs.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 27 november 2012

Hebben Social Security en Medicare de Amerikaanse economie doen crashen?

Als we vandaag de discussie in Washington mogen geloven, zijn de voordelen die de Amerikaanse gepensioneerden genieten van de Social Security en van Medicare de belangrijkste oorzaken zijn waarom de economie in de VS het zo slecht doet. De bejaarde Amerikaan duikt in deze gesprekken op als een volbloed profiteur die alles om zeep heeft geholpen.

Zowel democraten als republikeinen willen ons doen geloven dat besparingen op Social Security en Medicare een essentieel onderdeel zijn eender welke deal over de begroting. Dit soort kortzichtig denken geldt momenteel als dé norm in Washington, wat veel zegt over het politiek niveau vandaag in de VS.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 27 november 2012

Consumentenvertrouwen in VS op hoogste peil sinds vier jaar

Het consumentenvertrouwen in de VS, één van de belangrijkste indicatoren voor verwachte economische groei, is in november gestegen tot het hoogste peil in vier jaar. Het ziet er dus naar uit dat de Amerikaanse consument zal blijven uitgeven, terwijl consumptie dé motor van de Amerikaanse economie is.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 27 november 2012

Hoogste aantal Franse werklozen in 14 jaar

Het aantal werklozen in Frankrijk is in oktober met 45.400 opgelopen tot ruim 3,1 miljoen, het hoogste niveau in 14 jaar. Dat blijkt uit cijfers die het ministerie van Arbeid dinsdag bekendmaakte.

Premier Hollande staat onder grote druk om de banenmarkt in de tweede economie van Europa uit het slop te trekken. Het aantal werklozen neemt al 18 maanden op rij toe.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 27 november 2012

Beurs boekt lichte winst

Ondanks witte rook over Griekenland en gunstige economische cijfers vanuit de VS was er geen vuurwerk op de Europese beurzen. In Brussel hield de Bel20 het bij een klim van 0,18 procent tot 2.404,94 punten.