EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38076 tot 38080 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 21 januari 2013

Tekorten bij zilver in aantocht

De meeste beleggers met een interesse voor edelmetalen volgen vandaag hoofdzakelijk nog enkel de prijs van goud. Dat is op zich normaal: goud is en blijft het vlaggenschip voor het sector. Echter, zilver is compleet uit de aandacht geraakt in de voorbije jaren. De dagelijkse prijsperikelen kunnen zelden nog boeien. Dat was ooit wel anders. In de periode van 2010 en 2011 zaten beleggers dagelijks aan hun schermen gekluisterd om de achtbaan bij zilver van minuut tot minuut op te volgen.

[...]

Lees verder op Goud-Portal.nl
Geplaatst op: maandag 21 januari 2013

Goud: uw verzekering tegen het onhoudbare!

Goud heeft vorig jaar ‘slechts’ een return gerealiseerd van 7 %. Dat was voor vele de perfecte excuus om te verklaren dat de bull market voor goud voorbij is. Helaas is er in het huidige monetaire systeem weinig verandert sinds het uitbreken van de financiële crisis.

Over heel de wereld zijn er krachten aan het werk die onhoudbaar zijn (Japan, Eurocrisis, Amerikaanse schulden). En dat is juist de kracht van goud, het is een verzekering tegen het barsten van het onhoudbare. Daarom en nog veel meer redenen dat goud zal blijven stijgen de komende jaren.

[...]

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 21 januari 2013

Wat verandert er in de woningmarkt 2013?

Het Prijsindexcijfer van Bestaande Koopwoningen (PBK), die maaandelijks door het Kadaser wordt gepubliceerd, geeft het prijsverloop weer van de door particulieren aangekochte woningen. De index is gebaseerd op de prijzen van alle verkochte bestaande woningen zoals die integraal door het Kadaster worden geregistreerd. De onderstaande grafiek geeft de ontwikkeling van de afgelopen twee jaar weer. Ondanks dat de PBK verder daalde, was december 2012 een positieve maand voor de Nederlandse woningmarkt, of was het de laatste stuiptrekking?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 21 januari 2013

Vijf vragen voorzitter eurogroep

Jeroen Dijsselbloem is de enige kandidaat om de nieuwe voorzitter te worden van de eurogroep. Wat houdt die functie nou precies in? Een uitleg in vijf vragen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 21 januari 2013

Verenigde Staten dit jaar grootste olieproducent ter wereld

Mogelijk worden de Verenigde Staten dit jaar de grootste producent van ruwe olie ter wereld. Daarmee zou Rusland van de eerste plaats worden verdrongen. Dat heeft het olieconcern British Petroleum (BP) gezegd in een rapport over de vooruitzichten voor de markt. De evolutie zou volgens het Britse olieconcern in de hand worden gewerkt door de toenemende Amerikaanse activiteiten op het gebied van biobrandstoffen en onconventionele olieproducten. Saudi-Arabië zou volgens het rapport terugzakken naar de derde plaats.

[...]

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs