EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
74
kliks
36
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
33
kliks
33
kliks
33
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38096 tot 38100 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 12 december 2012

Duitse en Franse aandelen breken uit!

De Duitse DAX en de Franse CAC indexen maken nieuwe toppen. De DAX stijgt dit jaar al 25 % en is een van de best presterende indexen dit jaar. De CAC zag zijn remonte vooral gesteund door zijn financials. Zo steeg Societe Generale dit jaar al meer dan 60 % en BNP Paribas meer dan 40 %.

Met dank aan de “Whatever it takes” speech van Mario Draghi breken de 2 indexen nu door hun weerstandsniveaus.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 12 december 2012

Europese begrotingen 2012 en 2013 rond

En om het gat van 9 miljard euro in de lopende begroting te dichten, leggen de Europese lidstaten alvast 6 miljard op tafel.

En om het gat van 9 miljard euro in de lopende begroting te dichten, leggen de Europese lidstaten alvast 6 miljard op tafel.

Het Europees Parlement in Straatsburg ging woensdag akkoord met deze compromissen die na veel getouwtrek met de EU-landen waren bereikt. Het is de bedoeling dat volgend jaar een oplossing wordt gevonden voor het resterende tekort over 2012.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 12 december 2012

Nieuwe EU-top: zes vragen over de 'verbouwing' van Europa

Opnieuw komen de Europese leiders in Brussel bij elkaar voor een tweedaagse top. Volgens economieverslaggever Bart Reijnen lijkt het of er weinig gebeurt op zo'n top, maar worden er 'stiekem' flinke stappen gezet. Zes vragen en antwoorden over deze Eurotop.

Nee, niet direct. Deze Eurotop gaat over de grootschalige verbouwing van de Europese Unie. Volgens Europees president Herman van Rompuy moet het Europese bouwwerk flink op de schop om een crisis zoals waar we nu inzitten, in de toekomst te voorkomen.

Lees verder op rtl.nl
Geplaatst op: woensdag 12 december 2012

Graaiers bij pensioenfondsen

Ze blijven maar graaien bij de pensioenfondsen. Nee, niet de gepensioneerden, maar de bestuurslaag. Uit de jaarverslagen van de twintig grootste pensioenfondsen blijkt namelijk dat de bestuurskosten  in de afgelopen vier jaar met maar liefst 61 % gestegen zijn, oftewel van 3,2 naar 6,2 miljoen euro.

Schandelijk, nietwaar, dat er nog steeds een exorbitante graaicultuur bij de bestuurders van deze fondsen bestaat. En de gepensioneerden? Die hebben het nakijken: afgelopen vier jaar geen indexering, hetgeen neerkomt op ongeveer  10 % inleveren en het vooruitzicht dat met ingang van komend jaar een extra korting op het pensioen  kan oplopen van 0,5 tot 7 %.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: woensdag 12 december 2012

Griekenland koopt voor 31,9 miljard eigen staatspapier op

Griekenland heeft voor 31,9 miljard euro aan eigen staatspapier ingekocht. Dat zegt het Griekse Agentschap van de Schuld. De opkoop werd door de internationale schuldeisers als voorwaarde gesteld opdat Griekenland verdere hulp zou kunnen krijgen.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs