EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3811 tot 3815
Geplaatst op: woensdag 15 februari 2017

Europees Parlement stemt in met vrijhandelsverdrag Canada

Het vrijhandelsverdrag CETA dat de Europese Unie en Canada eind oktober ondertekenden is woensdag goedgekeurd door het Europees Parlement. Als de ratificatie in Canada ook rond is, kan een groot deel van het verdrag voorlopig in werking treden.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 15 februari 2017

'Huizenprijzen stijgen het sterkst in Ierland Duitsland en Nederland'

Kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) verwacht dat de huizenprijzen in Europa in 2017 het sterkst stijgen in Ierland (7 procent), Duitsland (6 procent) en Nederland (5 procent).

In een woensdag verschenen rapport over de Europese huizenmarkt komt Nederland daarmee op de derde plek van landen waar de prijzen voor koophuizen het hardst stijgen. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 15 februari 2017

Begin van het einde? Grootste Russische bedrijf revolteert tegen Poetin

Er komen (kleine) barstjes in het gezag van de Russische president Poetin. Ook al blijft hij hoge toppen scheren in de opiniepeilingen, de bedrijfswereld keert hem in steeds grotere getale de rug toe.

Twee jaar geleden daagde Rosneft de Russische overheid voor de rechter omdat Poetin de beloofde vrijstelling van exportbelasting op hun olie herriep.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 15 februari 2017

'Nederland relatief kwetsbaar voor protectionisme Verenigde Staten'

Nederland is relatief kwetsbaar voor het protectionisme van de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump. 

Dat staat in een woensdag gepubliceerd rapport van het ING Economisch Bureau, dat de potentiële schade voor de economie op per saldo zo'n 2 miljard euro schat.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 15 februari 2017

Armenië wil goudvoorraad aanleggen

Armenië heeft besloten om opnieuw een goudreserve aan te leggen, zo meldt de Armeense krant Haykakan Zhamank. Eind 2003 verkocht de Armeense centrale bank haar goudreserve van ongeveer 1,4 ton, omdat de centrale bank veel vertrouwen had in de liquiditeit van de wereldwijde goudmarkt. De centrale bank had destijds veel vertrouwen in de euro en zag daarom geen reden om naast valutareserves ook edelmetaal aan te houden.

Lees verder op Hollandgold

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs