EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38106 tot 38110 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 2 januari 2013

Wall Street begint enthousiast aan 2013

In New York noteerden de aandelenbeurzen woensdag halverwege de eerste handelsdag van het jaar stevige plussen. Beleggers waren opgelucht dat de Amerikaanse politici op de valreep toch nog een begrotingsakkoord wisten te sluiten.

De Dow-Jonesindex noteerde 1,7 procent hoger op 13.332 punten en de brede S&P 500 klom 1,8 procent tot 1451 punten. De index beleefde de sterkste tweedaagse rally sinds juli. De technologiebeurs Nasdaq steeg 2,3 procent tot 3090 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 2 januari 2013

Wassen neus van Congres lanceert de goudprijs!

Iedereen heeft het gehoord deze week, het Congres in Amerika heeft een akkoord bereikt over de fiscal cliff. Het plan lijkt echter een wassen neus, aangezien veel analisten denken dat het plan nog zal worden aangepast, waardoor de soep niet zo heet zal worden gegeten als dat deze wordt geserveerd. Al het nieuws omtrent het akkoord heeft er wel voor gezorgd dat de goudprijs in de eerste dagen van het jaar goede zaken doet.

Lees verder op prijsvangoud.nl
Geplaatst op: woensdag 2 januari 2013

Dat komt er ook nog eens bij! Zwaartepunt van Europa schuift op van West naar Oost

Het scepticisme dat TsjechiĆ« ten aanzien van de Europese Unie etaleert is misplaatst, schrijven Martin M. Å imečka en JiÅ™Ć­ Sobota op de website Respekt. Beiden merken op dat het Europese middelpunt van West naar Oost opschuift en dat dit nieuwe kansen biedt, voor Praag bijvoorbeeld:

ā€˜Dit zijn kansen die Duitse en Poolse politici beter lijken te vatten dan alle anderen. De VisegrĆ”dgroep (een alliantie van de vier -op SloveniĆ« na - rijkste postcommunistische landen:Ā Hongarije, Polen, Slowakije en TsjechiĆ«) met zijn meer dan 50 miljoen inwoners is reeds een belangrijkere handelspartner dan Frankrijk.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 2 januari 2013

Autoverkoop in Belgiƫ kent scherpste daling sinds 1993

De autoverkoop in Belgiƫ kende het voorbije jaar een terugval met 14,9 procent. Dat is de grootste daling in twintig jaar tijd, meldt persagentschap Bloomberg.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 2 januari 2013

Beurzen starten jaar in majeur

De financiƫle markten hebben opgelucht gereageerd op het begrotingscompromis dat door het Amerikaanse Congres werd goedgekeurd, waardoor de 'fiscal cliff' (fiscale afgrond) werd vermeden. Nadat de beurzen in Aziƫ afsloten met winst, volgden ook Europa en Wall Street. Maar analisten waarschuwen dat de volatiliteit kan hernemen als de kwestie van het schuldenplafond opnieuw op het bord van de regering-Obama komt.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs