EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38111 tot 38115 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 3 januari 2013

Is de Euro een fundamentele weeffout?

Dat is althans wat Dr Oliver Marc Hartwich stelt in de Bussiness Spectator. De discussie gaat nu teveel de kant uit naar de symptomen (bezuinigingen, verdragswijziging, staatsobligaties) terwijl het veel fundamenteler probleem onderbelicht blijft; welke is, dat de Euro is gestoeld op constructivistische hoogmoed, zoals de econoom-filosoof Friedrich von Hayek dat noemde.

Lees verder op meervrijheid.nl
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2013

Franse rente bereikt recordlaagte

Frankrijk heeft donderdag een 10-jaarslening weten te slijten tegen de laagste rente ooit. De gemiddelde rente daalde van 2,22 procent bij de vorige veiling op 31 oktober tot 2,07 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2013

Stijgen de dekkingsgraden dit jaar van 102% naar 105%?

Het wordt weer een spannend jaar voor veel gepensioneerden: stijgt de dekkingsgraad van hun pensioenfonds naar 105%, en wordt een mogelijke tweede ronde van pensioenkortingen vermeden?

Het wordt weer een spannend jaar voor veel gepensioneerden: stijgt de dekkingsgraad van hun pensioenfonds naar 105%, en wordt een mogelijke tweede ronde van pensioenkortingen vermeden?

De Nederlandse pensioenfondsen moeten aan het eind van dit kalenderjaar een dekkingsgraad hebben van minimaal 105%. Voor elke euro die het fonds in de toekomst moet uitkeren, staat dan 1,05 euro aan bezittingen op de balans.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2013

Beter af met AEX dan met Dow Jones

De AEX Index bestaat 30 jaar en er is zeker reden voor een feestje. Het koersrendement was gemiddeld 7% per jaar, met herbelegde dividenden zelfs 10,7%.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2013

Paulson gaat ‘all-in’ met goudmijnaandelen

Niet enkel Slim Beleggen begint het jaar met een KNAL, ook de legendarische hedge fund manager John Paulson, gerenommeerd voor zijn accurate voorspelling van de implosie van de Amerikaanse vastgoedbubbel in 2008, trekt voluit de kaart van goudmijnaandelen in 2013!

Hij vertelde aan zijn aandeelhouders dat hij een nieuw, gespecialiseerd fonds lanceert dat enkel en alleen belegt in de goudmijnsector. Voor dit nieuwe fonds zal Paulson zelf bij de start op 1 januari 2013 zo’n 250 miljoen dollar van zijn persoonlijk vermogen investeren, zo veel vertrouwen heeft de man in goudmijnaandelen op dit ogenblik.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs