EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38116 tot 38120 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 3 januari 2013

Dagelijks tientallen Vlaamse gezinnen uit woning gezet

Dagelijks worden tientallen Vlaamse gezinnen uit hun woning gezet. In 2011 besliste de vrederechter over het lot van 12.740 families. De meerderheid kwam op straat te staan. Dat schrijft De Morgen op basis van de recentste cijfers van de Vereniging voor Vlaamse Steden en Gemeenten (VVSG).

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2013

Wall Street start 2013 fors hoger na begrotingsakkoord

In New York hebben de aandelenbeurzen de eerste handelsdag van 2013 fors hoger afgesloten. Beleggers waren opgelucht dat de Amerikaanse politici op de valreep toch nog een begrotingsakkoord wisten te sluiten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2013

'Armoede Europa neemt alarmerende proporties aan'.

Onderbouwing met video's

Onderbouwing met video's

Armen in Europa zullen meer dan ooit een beroep doen op de hulpverlening door het Rode Kruis. Door de economische crisis staat Europa een moeilijke periode van jaren van massale armoede te wachten. Dit zegt de directeur-generaal van het internationale Rode Kruis, Yves Daccord, woensdag in de Deense krant Politiken: "De komende 2 à 4 jaar zullen volgens onze inschatting erg zwaar worden." Hij wijst erop dat in veel landen wordt bezuinigd op de sociale voorzieningen, terwijl de armoede groeit. In Spanje zijn nu al 300.000 mensen afhankelijk van noodhulp van het Rode Kruis.

Lees verder op wordpress.com
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2013

AEX bestaat 30 jaar

De Amsterdamse beursindex AEX bestaat donderdag precies 30 jaar. Eigenlijk ging de hoofdindex, onder de naam EOE-index (European Options Exchange) pas op 4 maart 1983 van start, maar de waarde werd toen fictief terug gerekend tot de stand op de eerste handelsdag van het jaar: 3 januari 1983.

De index was het idee van Tjerk Westerterp, destijds directeur van de optiebeurs. Hij had het concept in de Verenigde Staten opgepikt. De AEX was de eerste aandelenindex in Europa die continu uitgerekend werd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2013

IMF vindt begrotingsakkoord VS onvoldoende

Het Amerikaanse begrotingsakkoord is onvoldoende, vindt het Internationaal Monetair Fonds. Het IMF vraagt de Amerikaanse politici ook om te werken aan een "volledig plan" voor de sanering van de overheidsfinanciën.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs