EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
71
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38116 tot 38120
Geplaatst op: maandag 3 december 2012

Beurzen omhoog na bankensteun Spanje

De Europese beurzen lieten maandagmiddag mooie winsten zien. Een officiële aanvraag van noodsteun voor de Spaanse banken gaf de markten een extra duwtje in de rug. De handel werd eerder op de dag al gesteund door een positief industriecijfer uit China.

De AEX-index in Amsterdam noteerde in de middaghandel 0,7 procent hoger op 338,81 punten. De hoofdindex tikte op 340,47 punten de hoogste tussenstand van 2012 aan en stevent af op de hoogste slotkoers van het jaar. De MidKap-index won 0,4 procent tot 526,08 punten. De beurzen in Frankfurt, Parijs en Londen stegen tot 0,9 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 3 december 2012

Wall Street opent hoger

In New York zijn de Amerikaanse beurzen maandag hoger geopend. Net als in Europa zorgden een positief Chinees industriecijfer en een formeel hulpverzoek voor de Spaanse bankensector voor optimisme. De blik bleef daarnaast gericht op de besprekingen rond de zogenoemde fiscal cliff in de Verenigde Staten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 3 december 2012

VS VANDAAG: Wall Street opent hoger

Wall Street zal maandag naar verwachting hoger openen, in reactie op positieve macro-data uit China, hoewel de zorgen over de nadere fiscal cliff op het sentiment blijven drukken.

De futures van de Dow Jones Industrial Average (DJIA) noteren omstreeks 14.50 uur 57 punten hoger, de S&P 500 futures winnen 6,40 punten en de Nasdaq 100 futures stijgen 18,75 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 3 december 2012

'Wall Street begint met winst'

In New York zullen de Amerikaanse beurzen maandag waarschijnlijk met winst beginnen. Net als in Europa lijkt een positief Chinees industriecijfer en een formeel hulpverzoek voor de Spaanse bankensector voor optimisme te zorgen. De blik blijft daarnaast gericht op de besprekingen rond de zogenoemde fiscal cliff in de Verenigde Staten.

De Republikeinse voorzitter van het Huis van Afgevaardigden John Boehner liet zondag weten dat er geen vooruitgang zit in de onderhandelingen over het verkleinen van het begrotingstekort. De Amerikaanse minister van Financiën Timothy Geithner legde de bal juist neer bij de Republikeinen. Zij moeten volgens hem met een respons komen op voorstellen van het Witte Huis of eigen plannen voorleggen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 3 december 2012

Nieuw faillissementsrecord voor de maand november

Tijdens de maand november zijn in België 970 bedrijven failliet gegaan. Dat blijkt uit cijfers van het handelsinformatiekantoor Graydon. Er wordt aan toegevoegd dat nog nooit eerder tijdens de maand november zoveel faillissementen dienden te worden uitgesproken.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs