EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38121 tot 38125 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 3 januari 2013

Wall Street start 2013 fors hoger

In New York stevenden de aandelenbeurzen woensdag op de eerste handelsdag van 2013 af op fors hogere slotstanden. Beleggers waren opgelucht dat de Amerikaanse politici op de valreep toch nog een begrotingsakkoord wisten te sluiten.

De Dow-Jonesindex noteerde ongeveer een half uur voor het slot 1,8 procent hoger op 13.345 punten en de brede S&P 500 klom 2 procent tot 1451 punten. De index beleefde de sterkste tweedaagse rally sinds juli. De technologiebeurs Nasdaq steeg 2,6 procent tot 3098 punten. Dinsdag waren de Amerikaanse beurzen gesloten vanwege Nieuwjaarsdag.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 2 januari 2013

Regering Egypte belemmert export goud uit goudmijn

Voor de tweede keer in minder dan twee maanden tijd heeft de Egyptische overheid de export van goud uit de grootste mijn van het land verhinderd. Het zou dit maal gaan om een zending van 400 kilogram, die volgens de autoriteiten eerst goedgekeurd moet worden door het Egyptische Ministerie van Olie.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 2 januari 2013

Grafiek: Amerikaans GDP uitgedrukt in goud wijst op nieuwe depressie

Simon Black van het blog Sovereignman heeft deze week een interessante en confronterende grafiek in elkaar gezet. De grafiek geeft het Amerikaanse GDP per persoon weer, maar dan uitgedrukt in troy ounces goud tegen de goudprijs van dat moment. De grafiek gaat terug tot 1791 en laat zien dat we vanaf een top in het jaar 2000 hard afglijden naar de niveaus van 1980 (ook een zwaar crisisjaar) en de Grote Depressie van begin jaren 30.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 2 januari 2013

Staat wil 3-jaarslening zonder rente

De lening heeft een couponrente van 0 procent. Dat meldde het agentschap dat de veilingen organiseert woensdag.

De lening heeft een couponrente van 0 procent. Dat meldde het agentschap dat de veilingen organiseert woensdag.

De laatste keer dat de Nederlandse overheid een 3-jaarslening uitzette, eind november, betaalde het nog een rente van 0,75 procent. Vorig jaar werden wel al eerder kortere leningen tegen een rente van 0 procent in de markt gezet. Ook Duitsland leende vorig jaar al gratis.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 2 januari 2013

Vuurwerk op het Damrak

De Europese beurzen begonnen woensdag de eerste handelsdag van het nieuwe jaar met een stevige rally. Daarmee zetten ze de stijgende lijn aan het einde van vorig jaar voort. De instemming van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden met het begrotingsakkoord dinsdag zorgde voor vuurwerk op de wereldwijde aandelenmarkten.

De AEX-index in Amsterdam sloot 2,2 procent (7,5 punt) hoger op 350,21 punten en bereikte daarmee de hoogste slotstand in een jaar tijd. De MidKap-index klom 2,4 procent (13,04 punten) tot 547,10 punten. De beurzen in Parijs en Frankfurt stegen 2,5 en 2,2 procent. De FTSE in Londen won 2,3 procent en klom voor het eerst sinds juli 2011 boven de 6000 punten.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs