EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
53
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38146 tot 38150 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 27 december 2012

Noord-Korea handelt meer met China

De handel tussen Noord-Korea en China is sinds 2007 verdrievoudigd. Dat meldde het Zuid-Koreaanse statistiekbureau donderdag. Het noorden geeft geen data vrij.

De bilaterale handel steeg van bijna 2 miljard dollar tot 5,6 miljard dollar. Noord-Korea exporteert 2,4 miljard dollar richting China, terwijl het land 3,16 miljard dollar importeert uit het land.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 27 december 2012

Hoe de Amerikaanse droom een nachtmerrie werd

De Amerikaanse droom is nu een Amerikaanse nachtmerrie geworden, schrijft Zero Hedge. Voor het eerst kunnen de jongere generaties niet meer verwachten het beter te doen dan de vorige: Generation Y staat een toekomst te wachten van lage lonen en doodlopende carrièrepaden.

Zero Hedge steunt deze trieste voorspellingen met data uit een recent artikel op Bloomberg:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 27 december 2012

VS geven Amerikaanse schatkist nog wat speelruimte

De Verenigde Staten nemen "uitzonderlijke maatregelen" aan om te vermijden dat het land op 31 december het wettelijke plafond van de overheidsschuld zou bereiken. Dat heeft Timothy Geithner (foto), de Amerikaanse minister van Financiën, laten weten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 27 december 2012

Amerika bereikt op 31 december schuldenplafond

De schulden van de Verenigde Staten bereiken op 31 december de daarvoor afgesproken limiet. 

De schulden van de Verenigde Staten bereiken op 31 december de daarvoor afgesproken limiet. 

Het land zal dan een aantal uitzonderlijke maatregelen treffen om volgend jaar 200 miljard dollar aan tekorten te financieren. Dat zei minister van Financiën Timothy Geithner woensdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 27 december 2012

Detailhandel zet Wall Street lager

Wall Street stevende woensdag af op lagere slotstanden nadat bekend werd gemaakt dat de omzetgroei in de voor detailhandelaren belangrijke laatste maanden van het jaar tegenviel. De angst dat er voor 1 januari geen akkoord wordt bereikt over de begroting bleef, zoals zo vaak de afgelopen weken, boven de markt hangen. Als de begrotingscrisis niet wordt opgelost, treden er volgens jaar 'automatisch' een aantal bezuinigingen en belastingverhogingen ter waarde van honderden miljarden dollar in werking.

De Dow-Jonesindex stond ruim een half uur voor het slot 0,1 procent lager op 13.127,79 punten. De S&P 500-index leverde 0,3 procent in tot 1421,75 punten en de Nasdaq verloor 0,6 procent tot 2994,95 punten. Het aantal verhandelde aandelen was met 2,2 miljard stuks gering. De S&P 500 is dit jaar wel circa 12 procent gestegen ten opzichte van 2011, maar met het derde verlies op rij zet de graadmeter wel de slechtste reeks neer sinds medio november.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs