EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38151 tot 38155 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 2 januari 2013

Autoverkoop bijna 10 procent gedaald in 2012

De verkoop van nieuwe auto's in Nederland is vorig jaar onder druk van de crisis met 9,6 procent gedaald vergeleken met 2011. 

In totaal werden er 502.544 auto's aan de man gebracht, maakten de brancheorganisaties RAI Vereniging en de Bovag woensdag bekend.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 2 januari 2013

Europese energieprijzen blijven dalen

Verwacht wordt dat het elektriciteitsgebruik in Duitsland dit jaar met ruim 9 procent gaat dalen. De vraag naar energie zal ook gaan dalen met 2 procent. Voor heel Europa geldt een mindere vraag van 1 procent per jaar tot 2020.

De actuele prijs voor een megawattuur elektriciteit in Duitsland daalde naar 44 euro. Dit jaar verwachten analisten dat die prijs nog verder daalt naar 42 euro. In 2014 kan dat zelfs afzakken naar onder de 40 euro.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: woensdag 2 januari 2013

'Ook in 2014 pensioenkortingen'

Pensioenfondsen die per april korten op de pensioenuitkeringen moeten dat mogelijk in 2014 opnieuw doen. D

Pensioenfondsen die per april korten op de pensioenuitkeringen moeten dat mogelijk in 2014 opnieuw doen. D

Of een fonds moet korten hangt af van de dekkingsgraad, de verhouding tussen het vermogen en de toekomstige verplichtingen, per 1 januari. Die percentages worden de komende maanden per fonds bekendgemaakt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 2 januari 2013

Column Kees de Kort | Meer problemen gecreëerd dan opgelost

Er is niks opgelost met het Amerikaanse akkoord om de fiscal cliff te omzeilen. BNR's Kees de Kort: "Er zijn eerder problemen gecreëerd dan opgelost."

De fiscal cliff bestond uit twee delen, legt De Kort uit. "Automatische verlaging van de uitgaven en automatische verhoging van de belastingen. Die automatische verlaging van de uitgaven is al twee maanden vooruit geschoven. Daar doen we helemaal niks aan."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 2 januari 2013

Dollar herstelt, maar blijft zwak tov euro

De dollar en Japanse yen maken woensdag een deel van hun eerdere verliezen goed, in reactie op het nieuws dat het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden dinsdag heeft ingestemd met een voorstel om de zwaarste effecten van de fiscal cliff te vermijden.

De Amerikaanse munt noteert echter beduidend lager ten opzichte van de euro, waarbij de Europese munt tussentijds voor het eerst sinds 19 december op $1,3300 noteerde.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs