Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 38176 tot 38180
Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 30 oktober 2012

Nederland met miljonairs in wereldwijde top-15

In de lijst met meeste miljonairs per land staat Nederland op de 15e plek.

Dat blijkt uit een wereldwijde vergelijking die Van Lanschot heeft gemaakt. De lijst is gebaseerd op het vermogen in Amerikaanse dollars, inclusief pensioenopbouw maar exclusief ondernemersvermogen. Volgens die lijst is 2,1% van de Nederlanders miljonairs, goed voor een 15e plaats wereldwijd. In aantallen gemeten staat Nederland zelfs 14e.

In Europa is Zwitserland procentueel het land met de meeste miljonairs (9,5%), gevolgd door België en Ierland. Nederland staat in Europa op de vierde plek.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 30 oktober 2012

Athene rondt onderhandelingen met trojka af

Griekenland heeft de onderhandelingen met zijn internationale geldschieters over een nieuwe ronde bezuinigingen afgerond.

Dat heeft premier Antonis Samaras dinsdag gezegd.

''Vandaag hebben wij de onderhandelingen over de maatregelen en de begroting afgerond'', aldus Samaras in een verklaring. Hij stelde dat goedkeuring van het Griekse parlement ''Griekenland in de euro zal houden.''

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 30 oktober 2012

Huizenprijzen VS blijven stijgen

De huizenprijzen in de Verenigde Staten zijn in augustus met 0,5 procent gestegen. Dat blijkt uit de dinsdag gepubliceerde Case-Shillerindex, die financieel dienstverlener Standard & Poor's (S&P) maandelijks samenstelt aan de hand van de woningprijzen in 20 grote steden.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 30 oktober 2012

Ministers: alles om Griekenland te redden

Duitsland en Frankrijk zullen al het mogelijke doen om uiterlijk volgende maand tot een reddingsplan voor Griekenland en de gehele eurozone te komen. Dat hebben de ministers van Financiën van de twee grootste eurolanden dinsdag gezegd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 30 oktober 2012

Jim Rogers zit short op JPMorgan vanwege hun "bedenkelijke" grondstoffendivisie

Jim Rogers gaf toe op Capital Account dat hij short zit op de aandelen van JPMorgan. Hij vertrouwt de leiding van de grondstoffendivisie van de Amerikaanse zakenbank niet. Er worden teveel fouten gemaakt, aldus Rogers.

Over de gigantische shortpositie van JPMorgan in de futuremarkten voor zilver wilde Jim Rogers geen uitspraken doen, simpelweg omdat hij geen concrete feiten hierover heeft. Maar zijn daden zeggen wellicht meer dan zijn woorden…