EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38181 tot 38185 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 27 december 2012

Detailhandel zet Wall Street lager

Wall Street stevende woensdag af op lagere slotstanden nadat bekend werd gemaakt dat de omzetgroei in de voor detailhandelaren belangrijke laatste maanden van het jaar tegenviel. De angst dat er voor 1 januari geen akkoord wordt bereikt over de begroting bleef, zoals zo vaak de afgelopen weken, boven de markt hangen. Als de begrotingscrisis niet wordt opgelost, treden er volgens jaar 'automatisch' een aantal bezuinigingen en belastingverhogingen ter waarde van honderden miljarden dollar in werking.

De Dow-Jonesindex stond ruim een half uur voor het slot 0,1 procent lager op 13.127,79 punten. De S&P 500-index leverde 0,3 procent in tot 1421,75 punten en de Nasdaq verloor 0,6 procent tot 2994,95 punten. Het aantal verhandelde aandelen was met 2,2 miljard stuks gering. De S&P 500 is dit jaar wel circa 12 procent gestegen ten opzichte van 2011, maar met het derde verlies op rij zet de graadmeter wel de slechtste reeks neer sinds medio november.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 27 december 2012

Spaans fonds maakt geld over aan banken

Het Spaanse fonds FROB, dat toeziet op de herkapitalisatie van de noodlijdende banken in het land, maakte woensdag bekend de financiële instellingen nog dit jaar van vers kapitaal te voorzien. Op 5 december gaf het Europese noodfonds ESM het door Spanje gevraagde steunbedrag van 39,5 miljard euro vrij.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 27 december 2012

Wall Street zakt in het rood

De aandelenbeurzen in New York stonden woensdag halverwege de handelssessie in het rood. Berichten over de vroegtijdige terugkeer naar Washington van president Obama van een vakantie op Hawaii zorgden voor een licht hogere opening. Later overheerste echter de vrees dat een begrotingsakkoord voor 1 januari uitblijft. Detailhandelaren behoorden tot de sterkste dalers nadat bleek dat de Amerikaanse consument tijdens de kerstinkopen de hand op de knip houdt vanwege de onzekerheid die de dreigende begrotingscrisis met zich meebrengt.

De Dow-Jonesindex daalde 0,2 procent tot 13.107,39 punten. De S&P 500-index leverde 0,4 procent in tot 1420,40 punten en de Nasdaq verloor 0,6 procent tot 2993,94 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 27 december 2012

De cartoon die het jaar 2012 best samenvat

'In hun pogingen om de duisternis van de globale financiële crisis achter zich te laten, leiden moedige centrale bankiers iedereen naar nog troebel en onbekend terrein. De prognose blijft onzeker. De traditionele oplossingen hebben weinig nut. Ze proberen politici met zich mee te trekken, maar die ruziën en twijfelen, eerder dan te leiden. Dan zijn er de burgers: verward en onzeker worden ook zij aarzelend meegesleurd. Sommigen (de Griekse burgers bijvoorbeeld) hebben het opgegeven. Zij zijn hun vertrouwen in politici en beleidsvoerders definitief kwijt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 27 december 2012

Steunplan Japan zonder limiet op obligaties

De Japanse minister van Financiën Taro Aso is door premier Shinzo Abe gevraagd een economisch steunplan op te tuigen waarbij geen limiet is ingesteld voor de uitgifte van nieuwe staatsobligaties. Dat zei Aso, die in 2008 en 2009 zelf premier was, woensdag. De vorige Japanse regering, onder leiding van Yoshihiko Noda, stelde een limiet in van 44.000 miljard yen (388 miljard euro).

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs