EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38186 tot 38190 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 17 januari 2013

Belgen zijn rijkste van alle Europeanen

Met een gemiddeld financieel vermogen van 67.158 euro zijn de Belgische gezinnen de rijkste van Europa, schrijft Le Soir. De krant baseert zich op cijfers die Eurostat voor 2011 bekendmaakte. Het financiële vermogen omvat het geld op de bankrekeningen, beveks, obligaties, levensverzekeringen en aandelen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 17 januari 2013

Werkloosheid neemt toe

De werkloosheid in Nederland stijgt al anderhalf jaar vrijwel voortdurend. In 2012 kwamen er per maand gemiddeld 10.000 werklozen bij, aldus het CBS.

De werkloosheid in Nederland stijgt al anderhalf jaar vrijwel voortdurend. In 2012 kwamen er per maand gemiddeld 10.000 werklozen bij, aldus het CBS.

AMSTERDAM - De werkloosheid is in december geklommen naar 7,2 procent. Dat bericht het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) donderdag.

In totaal zaten in de laatste maand van vorig jaar 571.000 mensen zonder werk. Dat waren er 19.000 meer dan in november.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 17 januari 2013

“Duitsland voelt zich een stuk veiliger met hun goud in eigen kluizen”

De Duitse centrale bank heeft beslist om een deel van de Duitse goudvoorraden die in buitenlandse kluizen opgeslagen liggen terug naar huis te brengen. Dat heeft op de markten voor heel wat speculatie gezorgd, waarbij vooral naar de reden van de beslissing werd gegist.

Ric Spooner, chief market analyst bij CMC Markets in Sydney, vertelde op CNBC Asia’s Squawk Box dat het eigenlijk niet zo veel uitmaakt of de vraag al dan niet een blijk is van een gebrek aan vertrouwen in de Fed (U.S. Federal Reserve). Het is overigens onvermijdelijk dat sommige deelnemers op de markt dit als dusdanig gaan interpreteren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 17 januari 2013

Ebay voorzichtig voor 2013

Gisterenavond kwam internetbedrijf eBay als eerste van de grote Amerikaanse technologiebedrijven met de kwartaalcijfers. De prognoses werden op het nippertje geklopt, maar veel overschot had eBay toch niet. De verwachtingen waren nochtans vrij hooggespannen, want binnen de sector heerste er een zeker optimisme.

Het management was bovendien allesbehalve wild enthousiast over het huidige boekjaar, dat zich als eerder moeilijk aankondigt. Van de investeerders kreeg eBay niettemin toch het voordeel van de twijfel: in de grijze handel ging de koers 1,5 % hoger.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 17 januari 2013

Het goud in China is aan het roesten

Dat China een veelvraat is op de goudmarkt is al heel lang bekend. Alleen al afgelopen november importeerde china maar liefst 90,8 ton aan fysiek goud om te kunnen voldoen aan de vraag die er bestaat binnen het land. Maar vandaag verscheen een bericht waarin duidelijk wordt dat de manier van inslaan van China ook problemen op kan leveren.

Zo werd vandaag bekend dat er roest is geconstateerd op een stuk goud wat is verkocht door de National Gold Group. Deze organisatie is door de regering in het leven geroepen om de verkoop van goud te reguleren. Een particulier met de naam ‘Shen’ heeft in 2010 een stuk goud gekocht bij de National Gold Group. Toen Shen in december 2012 het stuk goud ophaalde van de bank waar hij het edelmetaal had opgeborgen kwam hij erachter dat er roestvorming was op het goud.

Lees verder op goudbubbel.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs