EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38196 tot 38200 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 16 januari 2013

Tarwe en maïs prijzen schieten omhoog

Het heeft niet lang geduurd vooraleer de rally in de graanprijzen werd hervat. Vorige zomer stonden de prijzen voor tarwe, maïs en sojabonen als eens in vuur en vlam (KLIK HIER) en het ziet er naar uit dat de rally een nieuwe boost krijgt.

Futures contracten voor tarwe en maïs noteren hoger na het maandelijkse World Agricultural Supply and Demand Estimates report. Het aanbod van tarwe kwam lager uit dan verwacht terwijl de vraag hoger was dan vooropgesteld. Het aanbod van tarwe was iets hoger dan verwacht maar de vraag was veel hoger dan vooropgesteld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 16 januari 2013

Kredietbeoordelaars verder aan banden gelegd in Europa

De bewegingsvrijheid en macht van kredietbeoordelaars zoals Moody’s, Fitch of Standard&Poor’s worden binnen Europa verder aan banden gelegd.

De bewegingsvrijheid en macht van kredietbeoordelaars zoals Moody’s, Fitch of Standard&Poor’s worden binnen Europa verder aan banden gelegd.

Het Europees Parlement heeft woensdag in Straatsburg ingestemd met wetgeving hierover, dat samen met de Europese ministers van Financiën werd opgesteld.

Zo moeten de bureaus voortaan van tevoren bekendmaken wanneer ze met een beoordeling naar buiten komen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 16 januari 2013

Slovenië niet langer de beste leerling van de Euro-klas

Slovenië werd geruime tijd als de beste leerling van de Euro-klas beschouwd. Het land werd in 2007 met open armen verwelkomd in de Euro-zone, want de Slovenen leken hard op weg om in ijltempo door te stoten tot de Europese harde kern van landen waar alles op wieltjes loopt.

Maar inmiddels ziet het plaatje er helemaal anders uit. Het protest van de Slovenen weerklinkt steeds luider en ook steeds meer politici eisen het ontslag van eerste minister Janez Jansa. Die zou zich aan corruptie hebben bezondigd, in dergelijke mate zelfs dat zijn imago onherstelbare schade heeft opgelopen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 16 januari 2013

Sapienza en Zingales: Economen versus gemiddelde Amerikaan

Begin dit jaar publiceerden Paola Sapienza en Luigi Zingales de eerste resultaten van een onderzoek waarin ze de mening van economen vergeleken met de mening van de gemiddelde Amerikanen. Het onderzoek levert opvallende conclusies op ten aanzien van economische vraagstukken. Zo valt op dat de mening van de 'gemiddelde Amerikanen' vaak sterk afwijkt van de groep econoom. Ook valt op dat economen het op sommige onderwerpen bijna allemaal met elkaar eens zijn, de gemiddelde Amerikaan blijkt over het algemeen meer genuanceerde standpunten in te nemen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 16 januari 2013

Prijs hernieuwbare energie concurrentieel met die van olie

De kostprijs van hernieuwbare energie daalt snel en wordt in landen over de hele wereld concurrentieel met die van olie en gas. Dat blijkt uit een rapport van het Internationaal Agentschap voor Hernieuwbare Energie (Irena).

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs