EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
66
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3821 tot 3825
Geplaatst op: donderdag 26 januari 2017

Dow Jones passeert mijlpaal van 20.000 punten - ook Bel20 doet het goed

De Dow-Jonesindex van de aandelenbeurs in New York heeft woensdag voor het eerst de grens van 20.000 punten doorbroken. De graadmeter haalde de mijlpaal direct bij de opening, nadat de stand van 20.000 punten de afgelopen weken steeds net een stapje te ver was gebleken. De Bel20 profiteerde mee.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 26 januari 2017

Donald Trump is officieel de rijkste president uit de geschiedenis van de Verenigde Staten

Op 20 januari 2017 werd Donald J. Trump ingezworen als 45e president van de Verenigde Staten. Hoewel het onduidelijk is hoe rijk Donald Trump écht is, is hij met voorsprong de rijkste president die de Verenigde Staten ooit heeft gekend.

Als miljardair stoot Trump George Washington, Amerika’s eerste president, van de troon. Vorig jaar in juli publiceerde de vastgoedmagnaat nog een document waaruit blijkt dat Trump’s netto vermogen rond $8,7 miljard ligt. Volgens zakenblad Forbes is Donald J. Trump ‘maar’ $3,7 miljard waard. Maar het blijft gissen hoe rijk Donald Trump echt is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 25 januari 2017

Amerikaanse politie vindt $20 miljoen cash verborgen onder een matras

Heb je ooit al eens $20 miljoen cash geld willen zien? Zo ziet $20 miljoen er dus uit (foto). De politie in Massachusetts vond dit bedrag in het appartement van een Braziliaan die gearresteerd was voor witwaspraktijken ingevolge een miljardenfraude. Het cash geld zat verstopt onder de matras van zijn bed.

Cleber Rene Rizerio Rocha is een 28-jarige Braziliaan die gearresteerd werd in verband met de miljardenfraude van TelexFree Inc. TelexFree was een internet telecom bedrijf dat uiteindelijk een groot piramidespel bleek te zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 25 januari 2017

Chinese globalisering a la carte

Afgaande op de uitspraken van president Xi Jinping is China helemaal in voor globalisering. Maar het moet wél globalisering à la carte zijn, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort: wel de lusten, niet de lasten.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 25 januari 2017

Japanse export groeit voor het eerst in vijftien maanden

De Japanse export is in december voor het eerst in vijftien maanden gegroeid, vooral dankzij een aantrekkende vraag vanuit China. Dat blijkt uit woensdag gepubliceerde overheidscijfers.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs