EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
23
kliks
20
kliks
14
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38201 tot 38205 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 30 december 2012

Spanning op laatste handelsdag van 2012

De Amerikaanse begrotingsonderhandelingen bepalen maandag de richting van de beurshandel op de laatste dag van het jaar. De uitkomst heeft grote invloed op het verdere herstel van 's werelds grootste economie, en dus ook op de perspectieven voor bedrijven in de eerste maanden van 2013.

De afgelopen week hielden beleggers aan beide zijden van de Alantische Oceaan de adem in terwijl in Washington koortsachtig werd onderhandeld. Zonder akkoord gaan per 1 januari veel belastingtarieven omhoog en worden de overheidsuitgaven automatisch fors beperkt. Dat kan een rem op de economie zetten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zondag 30 december 2012

5 vragen over armoede aan professor Danielle Dierckx (UA)

"We riskeren een grote groep gefrustreerde jongeren te kweken". Hoe arm zijn we vandaag eigenlijk, en wie heeft het dan zo moeilijk? En waarom? Vijf vragen over armoede aan professor Danielle Dierckx van het Centrum Ongelijkheid, Armoede, Sociale Uitsluiting en de Stad (OASES) van de Universiteit Antwerpen.

Lees verder op demorgen.be
Geplaatst op: zondag 30 december 2012

Egypte wil nieuw gesprek met IMF over cruciale lening

Egypte wil de gesprekken met het Internationaal Monetair Fonds (IMF) over een cruciale lening van 4,8 miljard dollar (of 3,7 miljard euro) hervatten. Het land kampt sinds de val van president Hosni Moebarak met een zware economische crisis en een ineenstorting van de munt. Eerdere gesprekken werden drie weken geleden opgeschort, omwille van de onstabiliteit in het land.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 30 december 2012

Obama vreest negatieve reactie van markten zonder oplossing begroting

De Amerikaanse president Barack Obama heeft, enkele uren voor het aflopen van de deadline voor een begrotingsakkoord, gewaarschuwd voor de negatieve reactie van de markten als er geen oplossing wordt gevonden. In een interview met NBC zegt de president dat er nog geen uitzicht is op een oplossing. Hij houdt er rekening mee dat de Republikeinen alsnog een lastminute-deal zouden blokkeren.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 30 december 2012

Obama: ontzie in ieder geval middenklasse

De Amerikaanse president Barack Obama heeft de politieke leiders in het Congres opgeroepen in ieder geval te voorkomen dat de middenklasse vanaf 1 januari meer belasting moet gaan betalen als gevolg van de 'fiscal cliff'. Hij deed dat zondag in het NBC-televisieprogramma Meet the Press.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs