EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38201 tot 38205
Geplaatst op: zondag 2 december 2012

Stijging goudaankoop na Obama verkiezing enorm?

What changed in the last 30 days? Did the world just wake up to the idea that the only way out of this quagmire is a twisted currency war that appears to have re-ignited thanks to Abe’s efforts? Something appears to have snapped in the American psyche as  the last 30 days have seen the largest physical gold sales on record. Between the  search volume for ‘bulk ammo’ and this, we fear something is afoot and while Congress fiddles as our economy burns, Bernanke going ‘back to work’ is perhaps what the physical ‘horders’ are thinking… or maybe they understand, as  we noted here, that just as Kyle Bass has confirmed previously,  Paper Gold is just like allocated, unambiguously owned physical bullion… until it’s not.

Lees verder op infowars.com
Geplaatst op: zondag 2 december 2012

Goud en zilver report (Week 48)

De afgelopen week werden zowel goud als zilver wat goedkoper. De spotprijs voor een troy ounce goud ging van €1.349 naar €1.320 (-2,15%), terwijl een kilo zilver zakte van €845 een week geleden naar €826 bij het sluiten van de handel van deze week (-2,25%). De EUR/USD wisselkoers veranderde ten opzichte van een week eerder nauwelijks, die staat op het moment van schrijven net onder de $1,30.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: zondag 2 december 2012

Goldman: beurzen stijgen met 13%

Het wordt in 2013 geen gek aandelenjaar. Amerikaanse aandelen zullen in 2013 stijgen, vooral in de tweede helft van het jaar als de economie aan zal trekken. Dat stelt aandelenstrateeg David Kostin van Goldman Sachs tegen CNBC.

Kostin gaat er van uit dat de S&P 500 volgend jaar op ongeveer 1,575 punten zal afsluiten. Voor heel 2013 betekent dat vanaf de huidige koersen een stijging van ongeveer 12 procent.

Lees verder op optieblog.nl
Geplaatst op: zondag 2 december 2012

Gemengde berichten over begrotingen

Overheden van Europese landen blijven worstelen met hun begrotingsproblemen. Alleen Duitsland lijkt het braafste jongetje van de klas, het tekort is daar eerder dan verwacht verdwenen en lijkt uit te komen op 0 procent. Spanje en Groot-Brittannie lieten daarentegen doorschemeren niet op schema te liggen met het wegwerken van de tekorten. Intussen zouden de gesprekken in de VS over de 'fiscal cliff' zijn vastgelopen.

Duitsland heeft waarschijnlijk al dit jaar geen begrotingstekort meer omdat de belastinginkomsten hoger uitvallen dan geschat, zo bleek zondag uit een prognose van het Duitse ministerie van Financiën. Afgelopen zomer schatte minister van Financiën Wolfgang Schäuble nog dat het overheidstekort in 2012 een half procent van het bruto binnenlands product zou beslaan.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zondag 2 december 2012

Geen vooruitgang in overleg over fiscal cliff

Er zit geen vooruitgang in de gesprekken tussen Republikeinen en het Witte Huis over de zogenoemde 'fiscal cliff'. Dat zei de Republikeinse voorzitter van het Huis van Afgevaardigden zondag op de conservatieve zender Fox News.

,,We zijn nog nergens'', aldus John Boehner. Volgens hem hebben de Republikeinen een ,,serieus voorstel'' op tafel gelegd en heeft het Witte Huis ,,met vrijwel niets'' geantwoord.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs