EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38226 tot 38230 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 15 januari 2013

Kredietbeoordelaar dreigt met afwaardering VS

Kredietbeoordelaar Fitch dreigt de beoordeling van de Verenigde Staten te herzien als het land niet op tijd een akkoord bereikt over het schuldenplafond in het land.

Kredietbeoordelaar Fitch dreigt de beoordeling van de Verenigde Staten te herzien als het land niet op tijd een akkoord bereikt over het schuldenplafond in het land.

Dit heeft Fitch dinsdag bekendgemaakt.

Het Amerikaanse ministerie van Financiƫn sprak maandag de vrees uit dat het land tussen half februari en eind maart de maximaal toegestane staatsschuld zal bereiken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 januari 2013

Valutaoorlog: Goudprijs bereikt record in Japanse yen

De goudprijs in Japanse yen heeft dinsdag op de Tokyo Commodity Exchange een nieuw record bereikt van ¥4.821 per gram. De goudprijs staat op recordhoogte omdat de yen aan waarde verloren heeft ten opzichte van de Amerikaanse dollar. De Japanse premier Abe denkt de economie aan te kunnen jagen door aan te sturen op een zwakkere munt. De relatief dure yen hinderde bedrijven die afhankelijk zijn van export.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 januari 2013

Zwitserse Frank: Zwarte Piste

Door de prijzen van exact gelijke producten te vergelijken zie je goed in hoeverre een munt (in koopkachttermen) is over- of ondergewaardeerd. Conclusie anno 2013? Arme, arme Zwitsers. Letterlijk, want de franc is in hamburgertermen meer dan 60% overgewaardeerd.

The Economist kwam dit weekend uit en of de duvel ermee speelde zette de franc meteen een scherpe daling in. Dit gebeurde gisteren met EURCHF:

Lees verder op iex.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 januari 2013

9000 bedrijven vallen om in 2013

Na een dramatisch 2012, neemt het aantal faillissementen in Nederland dit jaar opnieuw toe. De groei van het aantal bedrijven dat het hoofd niet meer boven water kan houden is echter aanzienlijk minder groot dan vorig jaar, voorspelt kredietverzekeraar Euler Hermes dinsdag op basis van een onderzoek.

Lees verder op rt[z]
Geplaatst op: dinsdag 15 januari 2013

Infographic: Al het goud in de wereld

Demonocracy heeft opnieuw een indrukwekkende infographic afgeleverd. Dit keer geen stapels met dollarbiljetten, maar stapels met goudstaven. De infographic geeft een overzicht van al het fysieke goud in de wereld, opgedeeld naar landen met de grootste goudreserve en naar categorie.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs