EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38241 tot 38245 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 31 december 2012

Koopzondagen kunnen 15.000 extra jobs opleveren

Extra koopzondagen zijn niet alleen goed voor de omzet, zij kunnen in combinatie met flexibele openingstijden 10.000 tot 15.000 banen opleveren. Dat moet blijken, aldus een Coreliokrant, uit cijfermateriaal van econoom Maarten Goos van de KU Leuven.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 31 december 2012

'Eurocrisis is nog lang niet voorbij'

Volgens de Duitse bondskanselier Angela Merkel is de eurocrisisis nog lang niet voorbij, ook al beginnen de hervormingsmaatregelen vrucht te dragen.

''De economische omstandigheden zullen volgend jaar niet makkelijker, maar moeilijker zijn'', zegt Merkel. ''Maar dat moet ons niet terneergeslagen maken, we moeten ons er juist door laten aanmoedigen.''

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 31 december 2012

2012: het jaar dat zonne-energie doorbrak

Als je google mag geloven, was 2012 inderdaad het jaar van de zonne-energie. “Zonnepanelen” was veruit het meest gezochte groene woord op google, en werd nog vaker ingetypt dan “Badr Hari”. In 2010 wisten wij al te melden dat zonnestroom goedkoper was dan reguliere stroom, en dit jaar ontdekte ook het grote publiek dit opmerkelijke nieuws.

Lees verder op hetkanwel.net
Geplaatst op: maandag 31 december 2012

Economieherstel of anders leren leven, werken en denken!?

Terwijl men in Nederland erg somberder is over de economie en eigen portemonnee!, 'vereist herstel van de economie vereist vertrouwen in elkaar', zegt Trouw aan het einde van anno 2012!

" Initiatieven van mensen die producten en diensten ruilen of vrijwilligerswerk doen, laten zien dat herstel van vertrouwen mogelijk is... Eerlijkheid en welwillendheid, daar begint het mee."

Lees verder op openhandel.nl
Geplaatst op: maandag 31 december 2012

Mocht u er nog aan twijfelen: de lamp brandt niet langer in Europa

Zoals elk jaar bundelt het liberale weekblad The Economist haar voorspellingen in een speciaal nummer ‘The World in 2013’. De grafiek maakt nog eens pijnlijk duidelijk wat nu stilaan ook tot de doorsnee-Europeaan begint door te dringen: de lamp brandt niet langer bij ons.

In dat verband is ook een voorspelling van de World Economic League Table van het Centre for Economics and Business Research in Londen (.pdf) interessant. Die voorspelt de omvang van de verschillende economieën op een termijn van 10 jaar.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs