Nieuws / Artikelen met het woord

57289 artikelen gevonden. Artikel 3826 tot 3830
Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 5 november 2016

Goudprijs op hoogste punt in 3,5 jaar tijd

Goud staat inmiddels op het hoogste punt in 3,5 jaar tijd. Komende dinsdag kan voor vuurwerk......

Bron: Marketupdate
Geplaatst: zaterdag 5 november 2016

Interview: Julian Assange in gesprek met John Pilger

Uit de e-mails die Wikileaks heeft vrijgegeven zijn talloze voorbeelden te vinden waarbij Hillary Clinton in ruil voor geld gunsten verleend heeft aan landen, bedrijven en individuen. Dat zegt Julian Assange in een exclusief interview met John Pilger dat vandaag werd vrijgegeven door Russia Today. In het interview praat de klokkenluider ook over het buitenlandse beleid van Clinton, over de miljardendonaties uit het Midden-Oosten en de belangen die op de achtergrond meespelen in de verkiezingen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: zaterdag 5 november 2016

S&P 500 daalt negen dagen op rij in aanloop naar verkiezingen

De Amerikaanse S&P 500 index is vrijdag voor de negende dag op rij met een verlies gesloten, de langste verliesreeks sinds 1980. Een positief banencijfer zorgde vrijdag aanvankelijk nog voor hogere koersen, maar in de laatste twee uren van de handel namen de zorgen bij beleggers toch weer de overhand. De index sloot vrijdag op 2.085,18 punten, het laagste niveau in meer dan vier maanden tijd.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 4 november 2016

Deze economische noodtoestand staat ons gegarandeerd te wachten

Een samenloop van onvermijdelijke toestanden zullen in 2017 de globale economie overspoelen met ellende. De nu al kunstmatige lage rente beperkt de mogelijkheid tot economische groei, limiteert consumenten uitgaven, en moedigt individuelen en bedrijven aan tot het lenen van bizar hoge bedragen.

Bedrijven, overheden en individuen hebben in de geschiedenis nog nooit eerder een schuld gehad zo hoog als die van vandaag. Dit geldt ook voor studenten die zullen beginnen op de arbeidsmarkt met een torenhoge schuldenberg.

Zullen dergelijke condities leiden tot kalmte en rationele beslissingen vanuit de politiek of vanuit het monetaire bewind? Zullen dergelijke condities het reeds fragiele bankwezen ondersteunen? Zullen politieke leiders misschien een keer wakker worden en zich realiseren dat het gevoerde beleid ons terecht heeft gebracht in deze puinhoop?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 4 november 2016

Goudmijnaandelen maken zich klaar voor een ENORME stijging

Het ziet er naar uit dat de correctie van de goudprijs achter de rug is. Specialist technische analyse Clive Maund gelooft dat de opwaartse beweging nog intact is en klaar staat voor een volgende spurt omhoog. In dat geval is dit het IDEALE moment voor goudmijnaandelen.

De laatste maanden werden goudmijnaandelen terug bij het huisvuil gezet. Op zich was dit niet onlogisch na de zeer korte en krachtige stijging tijdens de eerste 6 maanden van het jaar. Nu de correctiefase van de goudprijs achter de rug lijkt, kunnen goudmijnaandelen hun opwaarts traject verder zetten.