EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
38
kliks
32
kliks
28
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3826 tot 3830
Geplaatst op: woensdag 15 februari 2017

'Nederland relatief kwetsbaar voor protectionisme Verenigde Staten'

Nederland is relatief kwetsbaar voor het protectionisme van de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump. 

Dat staat in een woensdag gepubliceerd rapport van het ING Economisch Bureau, dat de potentiële schade voor de economie op per saldo zo'n 2 miljard euro schat.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 15 februari 2017

Armenië wil goudvoorraad aanleggen

Armenië heeft besloten om opnieuw een goudreserve aan te leggen, zo meldt de Armeense krant Haykakan Zhamank. Eind 2003 verkocht de Armeense centrale bank haar goudreserve van ongeveer 1,4 ton, omdat de centrale bank veel vertrouwen had in de liquiditeit van de wereldwijde goudmarkt. De centrale bank had destijds veel vertrouwen in de euro en zag daarom geen reden om naast valutareserves ook edelmetaal aan te houden.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: dinsdag 14 februari 2017

Beleggers geloven niet in 3 renteverhogingen in 2017

Morgenavond zal de voorzitter van de Amerikaanse centrale bank, Janet Yellen, aan het woord komen. De beleggers hopen dat Yellen meer informatie zal gaan geven over de renteverhogingen die voor dit jaar op het programma staan.

De verwachting was aanvankelijk dat de Fed dit jaar 3 maal de rentestand zou gaan optrekken. De kans op 3 renteverhogingen bedroeg rond het einde van 2016 nog bijna 50%, maar dit percentage beweegt op dit moment nog rond de 35%.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 14 februari 2017

Deze winter is al 75% van de Nederlandse aardgasbuffer opgestookt

Volgens de cijfers van Gas Infrastructure Europe zat er op 11 februari in de Nederlandse aardgasopslag nog 34,3 TWh aan aardgas opgeslagen. Dat is 24,6% van de totale capaciteit van de winterbuffer.

Op 11 februari van het vorig jaar resteerde er nog 52% van de totale buffervoorraad. En op 11 februari 2015 was er nog 50% van de buffer over.

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: dinsdag 14 februari 2017

‘Velen denken dat Trump gestoord is. Ik denk van niet’

Een aantal leden van het Amerikaanse congres vindt dat Trump mentaal onevenwichtig is, of doet tenminste alsof ze dat vinden.  ‘Ik vind dat niet,’ schrijft Eric Posner, professor in de rechten aan de universiteit van Chicago, in een blogpost met als titel ‘Is Trump mentally unstable’: ‘Hoe kunnen we zoiets weten? Laten we starten met Trumps achtergrond. We weten niet echt of hij een goede of slechte zakenman is, maar we weten wel dat hij decennialang een zaak heeft geleid zonder die te vernietigen en daarbij naar alle waarschijnlijkheid zeer veel geld heeft verdiend. Mentaal onevenwichtige mensen leiden geen bedrijven.

Trump won de presidentsverkiezingen door het advies van vele ervaren, intelligente en rationele mensen in de wind te slaan. Mentaal onevenwichtige mensen winnen geen presidentsverkiezingen.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs