EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3826 tot 3830 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 2 mei 2017

Trump stelt nu ook NAFTA ter discussie

Opnieuw plaatst Trump een bom onder een economisch verdrag met de Verenigde Staten, deze maal gericht aan het NAFTA akkoord (North American Free Trade Agreement). Trump dreigt ermee om het gehele akkoord te annuleren als er geen beter Amerikaanse voorwaarden verkregen worden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 2 mei 2017

Arctic nieuwe conflictzone tussen grootmachten?

Het Russische leger is de laatste tijd actiever dan ooit in het Arctische gebied waarbij het de naburige landen meer en meer onder druk zet. Onder meer Noorwegen, IJsland, Denemarken, Canada en de Verenigde Staten hebben ook interesse in het gebied dat rijk is aan grondstoffen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 2 mei 2017

Artifical Intelligence zal 50% jobs doen verdwijnen tegen 2030

Het volgende decennium zal de technologische revolutie ervoor zorgen dat artificiële intelligentie een veel prominentere plaats zal innemen in de economie. Dit zal enerzijds zorgen voor een verdere groei maar zal anderzijds zorgen dat de laagst (en hoger)opgeleiden helemaal uit de boot zullen vallen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 2 mei 2017

Hervorming EU noodzakelijk om frexit te vermijden

Een flinke waarschuwing vanuit de Franse hoek, presidentskandidaat Emmanuel Macron vreest voor het uiteenvallen van de Europese Unie als er niet snel werk wordt gemaakt van een grondige Europese hervorming. Hij spreekt namens het Franse volk, dat volgens hem zeer ontgoochelt is over de huidige stand van zaken op Europees niveau.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 2 mei 2017

Griekse economie kwart gekrompen sinds crisis

De Griekse regering heeft na jaren van bezuinigen eindelijk haar begroting weer op orde, maar daar heeft de bevolking een hoge prijs voor betaald. Salarissen voor ambtenaren en pensioenuitkeringen werden verlaagd en veel Grieken verloren hun baan, met als resultaat een gigantische krimp van de economie. Gecorrigeerd voor de inflatie kromp de economie tussen 2007 en 2012 met een kwart, om vervolgens op dat lagere welvaartsniveau te stabiliseren.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs