Nieuws / Artikelen met het woord

57852 artikelen gevonden. Artikel 3826 tot 3830
Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 8 december 2016

Hallo Trump? Walmart creëert 10.000 nieuwe jobs in Mexico

De Amerikaanse president-elect Donald Trump is er vorige week in geslaagd een kleine 1.000 jobs te redden in een fabriek in de staat Indiana, de thuisstaat van zijn running mate Mike Pence. Die 1.000 jobs zouden anders naar Mexico zijn verhuisd, maar nadat het duo Trump-Pence het bedrijf Carrier enige toegevingen deed op belastingtechnisch vlak zag de airco-bouwer af van een voornemen om die jobs massaal over de zuidelijke grens te verhuizen. Trump had van zijn confrontatie met Mexico dan ook  een van zijn belangrijkste campagnethema’s gemaakt.

De Mexicaanse president Enrique Peña Nieto – die in zijn land zware kritiek te verduren kreeg omdat hij Trump tijdens de presidentscampagne in Mexico een vrij podium had gegeven en waar de vastgoedmagnaat beleefd was komen vertellen dat het Amerika’s recht was om de volledige grens dicht te metselen met een mega-muur, had woensdag beter nieuws voor zijn landgenoten.

Walmart creëert 10.000 nieuwe jobs Supermarktketen Walmart gaat 1,3 miljard dollar investeren in zijn logistieke activiteiten in Mexico en creëert daarbij en passant 10.000 nieuwe jobs.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 8 december 2016

Trump kan Yellen voor het blok gaan zetten

Donald Trump heeft tijdens zijn verkiezingscampagne meerdere malen laten weten dat hij geen enkel heil ziet in het beleid dat door de Amerikaanse centrale bank wordt gevoerd. Daarnaast had hij ook geen goede woorden over voor de werkzaamheden die Janet Yellen verricht. Hoe kunnen deze twee personen straks samen door één deur gaan?

De reden waarom Trump niet zo gecharmeerd is van Yellen, moeten we u helaas schuldig blijven. Wellicht speelt zijn afkeer tegen vrouwen hierin een belangrijke rol. Donald Trump kan daarnaast volgend jaar Janet Yellen min of meer gaan verplichten om renteverhogingen door te voeren. Zijn fiscale plannen moeten immers zorgen voor een hogere economische groei en daarmee een hogere inflatie. De Fed zal dan hoogstwaarschijnlijk genoodzaakt zijn om renteverhogingen door te voeren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 8 december 2016

Deze 10 tips zijn het beste advies dat een self-made miljonair kan geven

Steve Siebold is een man die weet waarover hij spreekt wanneer het er op aankomt om rijk te worden. Op een bepaald moment zat hij met $50.000 schulden, nu is hij een self-made miljonair. Wie echt miljonair wil worden, kan dat ook, zegt Siebold.

Heb jij soms dat gevoel dat het maar niet wil lukken, dat wat je ook doet er iedere keer weer iets tussenkomt waardoor je er niet in slaagt rijk te worden? Dat gevoel had Steve Siebold ook. Toen zijn bankrekening $50.000 in het rood stond, nam hij de beslissing om zijn leven om te gooien. Hij zou rijk worden, en het is hem nog gelukt ook.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 8 december 2016

Bitcoin kan verDRIEvoudigen onder Trump

De prijs van Bitcoin steeg dit jaar al 75% en is daarmee een van de beste beleggingen. Tijdens de ambtstermijn van Donald Trump zou daar volgens experten nog eens 165% bij kunnen komen. Er zijn er zelfs die een Bitcoinprijs van $2.100 voorspellen, een verdrievoudigingen ten opzichte van het huidige niveau.

Het Deense Saxo Bank staat erom bekend om out-of-the-box te denken. Het beleid van Donald Trump speelt volgens de bank in de kaarten van Bitcoin en andere cryptomunten.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 8 december 2016

ECB verlaagt maandbedrag opkoopprogramma

De Europese Centrale Bank (ECB) verlengt het programma om tientallen miljarden te steken in de financiële markten, maar verlaagt het maandelijkse bedrag wel van 80 miljard euro naar 60 miljard euro.   

De verlaging wordt doorgevoerd vanaf april volgend jaar, meldt de ECB donderdag. De centrale bank zegt tot december 2017 door te gaan met het opkopen van onder andere leningen in financiële markten.