EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38256 tot 38260 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 29 december 2012

'Overleg fiscal cliff raakt rating VS niet'

Kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) verwacht niet dat de onderhandelingen over de 'fiscal cliff' zullen leiden tot een afwaardering van de Amerikaanse kredietwaardigheid. Dat heeft S&P vrijdag gemeld.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zaterdag 29 december 2012

'Obama blijft bij oude plannen fiscal cliff'

De Amerikaanse president Barack Obama wil vrijdag geen nieuwe voorstellen op tafel leggen om de begrotingscrisis in de Verenigde Staten op te lossen. Hij houdt vast aan zijn eerdere plannen. Dat meldden bronnen rond de besprekingen in het Witte Huis.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zaterdag 29 december 2012

Grafiek: Goud versus valutareserve Eurosysteem

Jim Sinclair plaatste deze week op zijn blog een ingezonden email van goudstudieforum.com. Op dit forum wordt de rol van goud in het toekomstige monetaire systeem besproken en geanalyseerd. De stijgende goudprijs van de afgelopen tien jaar laat de geleidelijke transitie zien van een systeem dat gebaseerd is op de Amerikaanse dollar naar een systeem waarin goud als ultieme reserve fungeert voor alle valuta.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 28 december 2012

Grafieken: Prijzen goud en zilver nog steeds in stijgende trend

King World News plaatste deze week een aantal interessante grafieken over de goudprijs en de zilverprijs. De grafieken werden ingestuurd door Nick Liard van ShareLynx uit Australië. Een tweetal andere grafieken laat zien hoe het bezit van goud en zilver onder beleggingsfondsen en in het beheer van ETF's is toegenomen. De stijgende lijnen maken duidelijk dat steeds meer beleggers belangstelling hebben voor zowel goud als zilver.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 28 december 2012

Wall Street kijkt naar Washington

De beurzen in New York stonden vrijdag in het rood. Beleggers lijken de hoop te verliezen dat Amerikaanse politici er nog voor de jaarwisseling in slagen een akkoord te sluiten waarmee de gevreesde 'fiscal cliff' kan worden voorkomen.

De Dow-Jonesindex noteerde in de tussentijdse handel 0,5 procent lager op 13.026 punten. De S&P 500 zakte 0,5 procent tot 1411 punten. De breed samengestelde index gaat nu al 5 handelsdagen op rij omlaag. De technologiegraadmeter Nasdaq verloor 0,3 procent tot 2978 punten.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs