EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38266 tot 38270 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 15 januari 2013

9 Financiële trends voor 2013

Beleggers hebben meestal te veel schrik voor wat misschien komen gaat in plaats van te zien wat voor goeds er al is geweest. Grote veranderingen in de financiële wereld hebben ondertussen al plaatsgevonden. Als je ze kan doorgronden, heb je al een belangrijke stap gezet voor je financiële planning.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 15 januari 2013

Delisting voor Dell?

Opschudding gisterenavond op de beurs van Wall Street. De beurskoers van Dell schoot als een raket de lucht in, met een uiteindelijke koerswinst van bijna 13 %. De reden moet worden gezocht bij een bericht dat door Bloomberg News de wereld werd rondgezonden.

Dell zou met minstens 2 private equity firms praten over een exit van de beurs. Verschillende banken zouden al gecontacteerd zijn om de operatie te financieren. Dell had een ‘afschuwelijk’ Q3, waarbij de aandeelhouders werden beschaamd door een koerspandoering, waardoor de waardering belachelijk laag is geworden. Zo kan het dus niet langer.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 15 januari 2013

Huizenmarkt – 2013 wordt een overgangsjaar

De huizenprijzen zijn volgens de NVM in 2012 gezakt met 6,7%. De prijzen zullen ook nog in 2013 blijven dalen, maar de bodem moet een keer in zicht komen.

De huizenprijzen zijn volgens de NVM in 2012 gezakt met 6,7%. De prijzen zullen ook nog in 2013 blijven dalen, maar de bodem moet een keer in zicht komen.

De huizenprijzen zitten nu weer op het niveau van 2003. Diverse financiele partijen, waaronder ING, Rabobank en de NVM, voorspellen ook voor 2013 nog een dalende trend. Eind 2013 zullen de huizen op het prijsniveau zitten van 2001.

Lees verder op blog.nl
Geplaatst op: dinsdag 15 januari 2013

Al het goud in de wereld - de definitieve infographic

In the aftermath of the Chairman's painful waste of time "interactive" session, which addressed precisely zero of the relevant questions, we would like to ground readers with a real, hard, monetary equivalent, which unlike paper money, has retained its worth over the past 2000 years, and one which no central planning committee can create out of thin air at will. Gold. The chart below should put it all into perspective.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: dinsdag 15 januari 2013

'Schuldenplafond VS half februari bereikt'

Het Amerikaanse ministerie van Financiën vreest dat het land tussen half februari en eind maart de maximaal toegestane staatsschuld zal bereiken.

Als dit gebeurt zal de Amerikaanse economie en kredietwaardigheid blijvende schade oplopen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs