EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
46
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
36
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38271 tot 38275
Geplaatst op: donderdag 29 november 2012

In welk land wordt een baby best geboren in 2013?

Baby’s worden best geboren in een klein Europees land, maar niet noodzakelijk binnen de eurozone. Dat is de conclusie van de Where-to-be-born-index 2013 van de Economist Intelligence Unit.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 29 november 2012

Welkom in de Permanente Nulgroei Club, waar de staat de rijkdom 'fair' en 'rechtvaardig' herverdeelt

Vergeet de eurozone en de G8. Europa, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten zijn allen lid van een nieuwe club: de Permanente Nulgroei Club. De reden is dat de ‘vrije wereld’ vergeten is wat vrijheid betekent en dat niemand bereid is om de steeds snellere mars richting de totalitaire economische dictatuur stop te zetten. Dat schrijft de Brits-Amerikaanse journaliste Janet Daley in een vlijmscherp artikel op The Telegraph.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 29 november 2012

De geheime terugkeer naar de Goud Standaard

Een geheime groep topbankiers zullen goud als de nieuwe munt installeren op 1 januari 2013. Centrale banken en overheden kopen goud met tonnen tergelijkertijd …

Als je over enige dollars beschikt, leer je hier hoe je je nu moet voorbereiden en 670% meevaller op zak steken als goud stijgt naar historische hoogten.

--- --- ---

Tot zover het bericht dat al een aantal keren in mijn mailbox terecht kwam. Volgens de bijhorende video zou het de B.I.S. te Bazel, de centrale bank van de centrale banken, achter deze operatie zitten.

[...]

 

Lees verder op BeursBox.nl
Geplaatst op: donderdag 29 november 2012

Peter Schiff over de échte fiscale afgrond

Dit is VERPLICHT kijkmateriaal voor de lezers van Slim Beleggen!

Dit is VERPLICHT kijkmateriaal voor de lezers van Slim Beleggen!

We horen Peter Schiff altijd graag bezig in zijn toespraken, met enorme passie en bovenal slaat hij altijd de nagel op de kop.

Recent gaf Schiff opnieuw een uitgebreide kijk op de Mises University op de aanstormende fiscale afgrond in de VS en hoe beleggers de rand kunnen en moeten vermijden.

[video]

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 29 november 2012

Ford verwacht ook komende jaren nog depressie in Europese autosector

Ford-topman Mark Fields verwacht dat de automarkt in Europa ook de volgende jaren nog in een "depressie" zal blijven zitten. Hij ziet wel expansiemogelijkheden in de Verenigde Staten en in het Verre Oosten. Zo wil de groep zijn aanwezigheid in China de komende drie jaar verhogen. Dat heeft hij verklaard in de marge van het autosalon van Los Angeles.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs