EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38281 tot 38285 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 28 december 2012

'Krimp Spaanse economie houdt aan'

MADRID - De Spaanse economie is in de laatste 3 maanden van dit jaar verder gekrompen. Dat stelde de Spaanse centrale bank vrijdag in zijn maandelijkse bulletin.

De omvangrijke bezuinigingen in het land zetten een zware rem op de Spaanse economie. Die gaat daardoor voor het zesde achtereenvolgende kwartaal achteruit, aldus de bank. De eerste schatting van de krimp wordt eind januari bekendgemaakt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 28 december 2012

Italiaanse rente kruipt omhoog

Italië heeft vrijdag bijna 6 miljard euro opgehaald met de veiling van langlopende staatsleningen. De rente lag daarbij iets hoger dan bij de vorige vergelijkbare veiling eind november.

De Italiaanse overheid haalde 3 miljard euro op met leningen voor 10 jaar. Daarover moet een gemiddelde rente worden betaald van 4,48 procent. Bij de vorige veiling kwam de rente uit op 4,45 procent. Daarnaast werd 2,9 miljard euro geleend voor 5 jaar. Dit kost 3,26 procent aan rente, tegen 3,23 procent bij de vorige veiling.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 28 december 2012

Halvering pensioenpot in 10 jaar is onzin

‘Jongeren hebben een gigantisch probleem, want bij een ongewijzigd beleid hebben zij straks niets meer,’ zei econoom en oud-bankier Peter Verhaar op 4 december bij Pauw & Witteman. Hij beweerde dat de bijna 1000 miljard euro, die we gespaard hebben voor pensioen, over 10 jaar gehalveerd zou zijn. En dat jongeren een lege pot aantreffen als zij met pensioen gaan. Hij beriep zich op een analyse van Prof Frijns. NRC-next vroeg het na bij Frijns: ‘Wat een indianenverhalen. De analyse in ons rapport geeft geen grond voor dit soort conclusies.’

Lees verder op estateplanningnieuws.nl
Geplaatst op: vrijdag 28 december 2012

Nederlandse rente naar laagste punt ooit

Het vertrouwen van beleggers in de Nederlandse overheidsfinanciën blijft onverminderd groot.

Het vertrouwen van beleggers in de Nederlandse overheidsfinanciën blijft onverminderd groot.

Het grote animo voor beleggingen in de Nederlandse staatsschuld drukte de rente op Nederlandse 10-jarige staatsobligaties vrijdag tot het laagste niveau ooit.

Het rendement op de 10-jaarsleningen zakte tot 1,48 procent, tegen circa 1,5 procent op donderdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 28 december 2012

AEX licht hoger

De Europese beurzen zijn, de laatste volledige handelsdag van 2012, met zeer bescheiden winsten aan de handel begonnen.

Alle ogen zijn gericht op Washington. Daar komen later op vrijdag alle kopstukken van de regering, de Senaat en het Huis van Afgevaardigden bij elkaar in een nieuwe poging de zogenoemde fiscal cliff af te wenden.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs