EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38296 tot 38300 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 3 januari 2013

Frankrijk veilde obligaties op tien jaar nooit goedkoper

Frankrijk heeft voor 8 miljard euro aan vers kapitaal opgehaald via verschillende obligatieveilingen. De rente op staatspapier met vervaldatum in 2022 bedroeg gemiddeld 2,07 procent, het laagste niveau ooit voor die looptijd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2013

Column Kees de Kort | Europeanen spelen balletje, balletje

Europeanen zijn te optimistisch en enthousiast op de beurzen. BNR's Kees de Kort: "Europa is een zwart gat en toch stijgen de koersen. De band met de economie is helemaal verdwenen."

"De Amerikaanse economiecijfers sukkelen een beetje vooruit. Dat komt vooral omdat de regering er iedere maand 100 miljard meer instopt, dan ze er uithaalt. Maar het gaat in ieder geval beter dan in Europa. Dat is een zwart gat. In Amerika zijn nog wat plusjes te noteren, in Europa alleen maar minnen. Daar is het goed nieuws als Duitsland niet in recessie belandt. Of je nou kijkt naar de huizenprijzen, arbeidsmarkt of autoverkoop, het gaat allemaal de verkeerde kant op."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2013

Stijging goudprijs en zilverprijs in 164 verschillende valuta

Het WK geldontwaarding gaat verder, want de goudprijs wist in 2012 opnieuw te stijgen in bijna alle valuta. In dollars stijgt de goudprijs al twaalf jaar onafgebroken en ook in euro's is er een bijna onafgebroken stijging waarneembaar vanaf de eeuwwisseling. Op Goldsilver.com werd een overzicht gepubliceerd van de prijsstijging van goud en zilver in 164 verschillende valuta. Maar liefst 94% van al deze valuta verloor aan koopkracht ten opzichte van goud.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2013

Ratingbureaus vragen VS om extra inspanningen

Moody's en S&P, de twee grootste ratingagentschappen van de Verenigde Staten, voeren de druk op de regering-Obama op. Ze verwachten meer dan het akkoord dat eerder deze week werd bereikt, en sporen het Congres aan om het begrotingstekort verder af te bouwen. Zoniet dreigt een ratingverlaging voor de VS.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 3 januari 2013

Is de Euro een fundamentele weeffout?

Dat is althans wat Dr Oliver Marc Hartwich stelt in de Bussiness Spectator. De discussie gaat nu teveel de kant uit naar de symptomen (bezuinigingen, verdragswijziging, staatsobligaties) terwijl het veel fundamenteler probleem onderbelicht blijft; welke is, dat de Euro is gestoeld op constructivistische hoogmoed, zoals de econoom-filosoof Friedrich von Hayek dat noemde.

Lees verder op meervrijheid.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs