Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 3831 tot 3835
Bron: Goudstandaard
Geplaatst: vrijdag 25 november 2016

Zilver weer in 'bear market'

Na een krachtige rally die de zilverprijs in de eerste zeven maanden van dit jaar met 50% liet stijgen is het edelmetaal nu in een bear market terechtgekomen. De afgelopen vier maanden zakte de prijs van zilver namelijk van $20,67 naar $16,38 per troy ounce. Dat is een daling van meer dan 20% en dat is voldoende om te mogen spreken van een 'bear market'.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 25 november 2016

Pensioenfonds ABP verhoogt premies

Ambtenarenpensioenfonds ABP verhoogt de pensioenpremie volgend jaar. 

Volgens het grootste pensioenfonds van Nederland is een structureel hoger premieniveau nodig, omdat ABP er financieel niet goed voor staat. In de komende jaren volgen daarom verdere stappen.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: vrijdag 25 november 2016

Bereikte de marktwaarde van Bitcoin echt de 12 miljard dollar?

De totale marktwaarde van Bitcoin (market cap) bereikte afgelopen week de waarde van net iets meer dan 12 Miljard Dollar, dat is ongeveer 11,4 miljard euro. Een opmerkelijke gebeurtenis maar dit gebeurde in 2013 ook al eerder. De cijfers spreken voor zich zou je denken maar zoals altijd is bij Bitcoin niet alles wat het lijkt. Want kan je eigenlijk wel simpelweg het aantal bitcoins nemen, dat vermenigvuldigen met de prijs en daarmee dan de marktwaarde bepalen?

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: vrijdag 25 november 2016

Wat zijn de effecten van de geldinjecties?

Onze economie zal en moet groeien. Daarom pompt de Europese Centrale Bank onder leiding van voorzitter Mario Draghi elke maand met een muisklik 80 miljard euro in de Europese economie. Waar wordt dat enorme virtuele bedrag voor gebruikt? En wat zijn de effecten van deze geldinjecties?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 25 november 2016

$100 miljard voor bouw nieuw Singapore!

Dubai is bekend voor zijn megalomane vastgoedprojecten, in China kennen we de “ghost cities” waar bijna niemand woont… en nu springt ook Maleisië op de trein met zijn eigen overmoedig bouwproject.

Vlak voor de kust van Singapore wil men vier artificiële eilanden creëren. Hierop komen appartementen, kantoorgebouwen, parken, hotels, shopping centra die meer dan 700.000 mensen moeten huisvesten en werk geven.