EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3831 tot 3835 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 17 april 2017

‘Olieprijs naar 60 dollar per vat’, aldus OPEC

We zijn nu ondertussen enkele maanden verder na het ‘raamakkoord’ tussen de OPEC- en andere olieproducerende landen voor de vermindering van de olieproductie en zien nog steeds een slabakkende evolutie van de olieprijzen. Een aantal OPEC-landen mikken daarom op een olieprijs van 60 dollar per vat, oftewel een stijging van maar liefst 17 procent.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 17 april 2017

"China heeft munt niet gemanipuleerd"

China heeft zijn munt niet gemanipuleerd om zijn export een boost te geven. Dat heeft het Amerikaanse ministerie van Financiën nu ook officieel gemeld, nadat president Donald Trump eerder deze week al had aangegeven dat hij China niet zag als een land dat de waarde van zijn munt zou kunnen manipuleren. Het was nochtans Trump zelf die de beschuldigingen aan het adres van China lanceerde tijdens zijn verkiezingscampagne.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 17 april 2017

Deze 6 talenten moet je ontwikkelen wil je het maken in het leven

Het grootste gevaar voor de ontwikkeling van de mens is denken dat we zijn wie we zijn. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek aan de Universiteit van Stanford. We moeten namelijk blijven leren en blijven ontwikkelen willen we ons volledig potentieel aanboren. Dat is de beste garantie om ‘het te maken’ in het leven.

Je moet leven alsof je morgen gaat sterven en je moet leren alsof je voor eeuwig leeft. – Mahatma Gandhi. Onderstaande 6 talenten ontwikkelen geeft je een immense voorsprong op anderen zodat je alles kan bereiken wat jouw hart begeert.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 17 april 2017

Trumps probleem met Noord-Korea heet… Seoul

Volgens de Amerikaanse geheime dienst zouden de VS bereid zijn met conventionele wapens een preventieve aanval op Noord-Korea uit te voeren indien Pyongyang een nieuwe test met nucleaire wapens overweegt.

De Amerikanen hebben nu Tomahawk-kruisraketten gepositioneerd op 500 km van de Noord-Koreaanse nucleaire site. Dat meldde de nieuwszender NBC donderdagavond op basis van bronnen binnen de Amerikaanse geheime dienst.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 17 april 2017

Trump gooit (eindelijk) zijn US dollar-kaarten op tafel!

De kogel is door de kerk. Donald Trump heeft eindelijk kleur bekend, inzake zijn houding ten opzichte van de US dollar. In een interview met de WSJ geeft hij ondubbelzinnig toe dat een sterke dollar vooral stoer staat, maar in de praktijk een groot probleem is.

Hier zijn de letterlijke woorden van DJT:

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs