EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
49
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38301 tot 38305 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Lageloon-model gaat niet langer op voor Chinese economie

China zal zijn status als goedkoop productieland, gebaseerd op lage lonen, niet lang meer kunnen volhouden. Dat is de conclusie van een rapport van de International Labour Organization (ILO). Er wordt op gewezen dat de lonen in China tijdens het eerste decennium van deze eeuw al meer dan een verdrievoudiging kenden. Er wordt bovendien aan toegevoegd dat de Chinese arbeidspopulatie tegen de helft van dit decennium door de één-kind-politiek zal beginnen af te nemen, waardoor de concurrentie voor werknemers toeneemt en dus ook de lonen verder zullen stijgen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Recordaantal faillissementen in 2012

Het aantal faillissementen van bedrijven en privépersonen bereikt dit jaar bijna 12.400, een toename van 21 procent ten opzichte van een jaar eerder. Daarmee is het record van 2009 verbroken.

Dat meldt faillissementsdossier.nl op basis van voorlopige cijfers.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Griekse rente fors gedaald

De Publieke Omroep is wettelijk verplicht toestemming te vragen voor het gebruik van cookies. Als je deze eenmalig accepteert, dan zijn alle websites van de Publieke Omroep te bezoeken.

Lees verder op nos.nl
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Balans Federal Reserve groeit naar $6 biljoen in 2016

Het is zichtbaar voor iedereen die er oog voor heeft: de explosieve groei van het balanstotaal van verschillende centrale banken. De Federal Reserve heeft nu al een aantal stimuleringsrondes achter de rug, die moesten voorkomen dat de Amerikaanse economie zou bezwijken onder een schuldendeflatie. Met QE3 en QE4 in werking zal de balans van de Fed in 2016 waarschijnlijk zijn aangegroeid tot $6 biljoen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 19 december 2012

Grafiek: Inkomensverschillen in VS sterk gegroeid in twintig jaar

Reuters publiceerde gisteren een interessant artikel over de toenemende inkomensongelijkheid in de VS. Aan de hand van een grafiek wordt geïllustreerd hoe de verschillen tussen rijk en arm zijn toegenomen tussen 1989 en 2010. Terwijl er steeds meer mensen in de inkomenscategorie van $100.000 en meer vielen, werd de middenklasse uitgehold. De groep Amerikanen met een inkomen tot $20.000 per jaar nam ook toe.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs