Nieuws / Artikelen met het woord

57648 artikelen gevonden. Artikel 38341 tot 38345
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 6 november 2012

Bill Bonner: "De schuldbubbel van de VS gaat de globale economie zuur opbreken"

Bill Bonner van Agora Financial en auteur van de bestseller ‘Debt Empire’ was te gast bij Lauren Lyster op Capital Account. Hij bespreekt er de jongste cijfers van de Amerikaanse economie.

Volgens Bonner lijken de cijfers aan de oppervlakte wel OK, maar onder de kap draait de motor vierkant. De uitgaven worden komen van fictieve opbrengsten en worden bovendien in verkeerde zaken gestoken.

De schuldenberg van de VS is hierdoor gigantisch geworden en zal uiteindelijk imploderen. Het gaat de globale economie zuur opbreken, aldus Bill Bonner

Bron: msn.com
Geplaatst: dinsdag 6 november 2012

Benzine voor 5,15 euro per liter na orkaan Sandy

De orkaan is voorbij, maar het leven aan de Oostkust van de Verenigde Staten is nog allesbehalve genormaliseerd.

Verzekeringsmaatschappijen zien een golf van schadeclaims op zich afkomen. Volgens de meest recente schattingen gaat het om 10 tot 20 miljard dollar aan verzekerde schade. De totale kosten - inclusief door de overheid gefiancierd herstel van infrastructuur - worden geraamd tussen de 30 tot 50 miljard dollar.

Bron: niburu.co
Geplaatst: dinsdag 6 november 2012

Vele mensen in Het Gooi leven in vreselijke angst.

Het lijkt alsof één van de ergste dingen die een mens kan overkomen gezichtsverlies is.

De perceptie die de buitenwereld heeft van jou moet in stand blijven, hoe dan ook……

De crisis, begonnen als iets wat gebeurde in andere landen, begint nu ook in ons land op diverse plaatsen haar sporen na te laten. Het aantal faillissementen van bedrijven is groot, er verschijnen 'gaten' in eens drukke winkelstraten, veel mensen zijn hun goedbetaalde baan kwijt en huizen blijken in de praktijk vaak onverkoopbaar.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 6 november 2012

Wall Street wacht rustig op verkiezingen

De beurzen in New York kwamen maandag nauwelijks in beweging. Beleggers nemen geen risico's voorafgaand aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen, die dinsdag worden gehouden.

De Dow-Jonesindex noteerde in de tussentijdse handel 0,2 procent lager op 13.069 punten. De brede S&P 500 zakte 0,2 procent tot 1411 punten en de technologiebeurs Nasdaq steeg 0,1 procent tot 2985 punten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 6 november 2012

Het gouden ei: goud en zilver streaming bedrijven

Goud en zilver doen het al vele jaren beter dan de rest. Goudmijn- en zilvermijnaandelen kunnen gebruik maken van een hefboom om het zelfs nog beter te doen dan goud en zilver. Maar er is nog een businessmodel dat het nóg beter kan doen dan de mijnaandelen: streaming bedrijven.