EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38341 tot 38345
Geplaatst op: woensdag 28 november 2012

Beurzen bezorgd over fiscal cliff

De Europese beurzen deden woensdag een stapje terug. Beleggers waren bezorgd over de politieke situatie in de Verenigde Staten, waar de Democraten en de Republikeinen weinig vooruitgang boeken met het oplossen van de dreigende begrotingscrisis.

De AEX-index in Amsterdam noteerde in de middaghandel 0,2 procent lager op 332,20 punten. De MidKap-index daalde 0,3 procent tot 518,14 punten. De beurzen in Londen, Parijs en Frankfurt verloren tussen 0,4 tot 0,7 procent. Op Wall Street stond de Dow-Jonesindex kort na de openingsbel 0,4 procent lager.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 28 november 2012

'Wall Street begint met verlies'

In New York zullen de Amerikaanse beurzen woensdag met beginnen. Beleggers blijven langs de zijlijn in afwachting van een oplossing voor de dreigende begrotingscrisis in de Verenigde Staten.

In New York zullen de Amerikaanse beurzen woensdag met beginnen. Beleggers blijven langs de zijlijn in afwachting van een oplossing voor de dreigende begrotingscrisis in de Verenigde Staten.

De markt wacht daarnaast op de verkopen van nieuwe huizen over de maand oktober, die een halfuur na de openingsbel bekend worden gemaakt. Ook wordt uitgekeken naar het zogenoemde Beige Book van de Federal Reserve, dat later op de dag zal verschijnen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 28 november 2012

Griekenland: ‘Schuldeneisers zijn harteloze boekhouders’

De €44 miljard die Griekenland krijgt van de eurolanden en het IMF, noemt het Griekse weekblad To Vima een druppel op een gloeiende plaat. De oplossing waarvoor is gekozen verdient ook geen schoonheidsprijs, luidt het commentaar. ’En dat zien we terug, zowel in de argwaan jegens de Griekse politiek, als in de invloed van de protestantse ethiek van de Europese politici.’

‘Europa is star te werk gegaan, is niet uitgestegen boven de armetierige benadering van harteloze boekhouders die niet verder kijken dan hun neus lang is. Het heeft de offers die de Griekse bevolking zich heeft getroost, geen eer aangedaan, zoals het hem betaamt.’

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: woensdag 28 november 2012

TA: Goud hervat opwaartse trend

Aanhangers van technische analyse zullen enthousiast zijn over onderstaande grafiek. De goudprijs heeft een opwaartse uitbraak gemaakt. Op de wekelijkse kaart maakte goud een top in augustus 2011 waarna het in een correctie-/consolidatiefase terecht kwam. Het maakte een dalende driehoek. Dit betekent steeds lagere prijzen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 28 november 2012

Prijzen goud en zilver onderuit bij opening COMEX

De prijzen van goud en zilver ging bij het openen van de handel op de COMEX plotseling onderuit. De reden: een plotselinge verkoopgolf van een kleine 8.000 contracten goud en een minstens zo grote hoeveelheid contracten zilver. Doordat deze contracten in zeer korte tijd de markt overspoelden zakte de prijs behoorlijk weg. De goudprijs zakte in twee minuten van €1346 naar €1335 per troy ounce en ging daarna nog eens €10 omlaag. De zilverprijs ging van €843 naar €833 per kilo en zakte een uur later nog verder tot €821 per kilo.

Lees verder op MarketUpdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs