EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38346 tot 38350 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 27 december 2012

Steunplan Japan zonder limiet op obligaties

De Japanse minister van Financiën Taro Aso is door premier Shinzo Abe gevraagd een economisch steunplan op te tuigen waarbij geen limiet is ingesteld voor de uitgifte van nieuwe staatsobligaties. Dat zei Aso, die in 2008 en 2009 zelf premier was, woensdag. De vorige Japanse regering, onder leiding van Yoshihiko Noda, stelde een limiet in van 44.000 miljard yen (388 miljard euro).

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 26 december 2012

BEURZEN Wall Street hoopt op begrotingsdeal

De aandelenbeurzen in New York openden woensdag licht hoger. Beleggers hopen dat president Obama, die waarschijnlijk donderdag vroegtijdig terugkeert van vakantie, de onderhandelingen over de dreigende begrotingscrisis kan vlottrekken. Ook een sterker dan verwachte stijging van de Amerikaanse huizenprijzen droeg bij aan de positieve stemming.

Kort na de handelsaanvang noteerde de Dow-Jonesindex 0,2 procent hoger op 13.160,96 punten. De S&P 500-index steeg 0,2 procent tot 1428,87 punten en de Nasdaq ging 0,1 procent vooruit tot 3014,47 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 26 december 2012

Sterkste stijging huizenprijzen VS in 2 jaar

De gemiddelde huizenprijzen in de 20 grootste Amerikaanse steden zijn in oktober het sterkst gestegen in ruim 2 jaar. Dat blijkt uit cijfers die S&P en Case-Shiller woensdag naar buiten brachten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 26 december 2012

'Wall Street stevent af op hogere opening'

De aandelenbeurzen in New York stevenen woensdag af op een licht hogere opening. De hervatting van de onderhandelingen over de dreigende begrotingscrisis zorgen voor een positieve ondertoon. President Obama komt donderdag voortijdig terug van een vakantie op Hawaii om de besprekingen vlot te trekken.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 26 december 2012

Groei kredietverlening baart China zorgen

Het Chinese financiële stelsel staat in toenemende mate bloot aan risico's door de sterke groei van de kredietverlening. Vooral leningen aan de vastgoedbranche en aan lokale overheden zijn een bron van zorg, waarschuwde het Chinese ministerie van Financiën woensdag.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs