EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38346 tot 38350
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

George Soros zet serieus in op goud en goudmijnen

De laatste tijd is George Soros meermaals in het nieuws gekomen doordat zijn fonds zijn posities in goud fors heeft opgetrokken. Zo heeft het beleggingsfonds van de miljardair zijn aandelen in het goudfonds GDL fors opgetrokken van 884.400 aandelen naar meer dan 1,3 miljoen aandelen. Dit komt neer op een investering van ongeveer $ 200 miljoen!

Ook verhoogde Soros zijn positie in GDX gold miners ETF van 1 miljoen aandelen tot over de 2,3 miljoen aandelen. Maar het fonds van George Soros nam ook een call optie ter waarde van $ 9 miljoen op GDX.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

Wall Street begint in de min

In New York zijn de Amerikaanse beurzen dinsdag met verliezen begonnen. Opluchting over de Griekse deal werd teniet gedaan door de aanhoudende bezorgdheid over de dreigende begrotingscrisis in de Verenigde Staten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

Miljonairs Mislukt

Mislukte Miljonairs. Miljonair zonder tanden, miljonair achter de  vuilniswagen. Leven van 380 euro per week met 12 miljoen op de bank.

Mislukte Miljonairs. Miljonair zonder tanden, miljonair achter de  vuilniswagen. Leven van 380 euro per week met 12 miljoen op de bank.

Marlene Grabherr was 1 van de  eerste die het voor elkaar keer dat miljoen ook werkelijk te winnen, dit in de Duitse variant van Lotto Weekend Miljonairs. Het geld ging stromen, nieuwe auto, familie blij! Helaas is er 10 jaar verder een stuk minder te lachen.

Ze was wel erg druk met uitgeven.. Niet 1, maar 5 nieuwe auto’s. Ook heerlijke reizen door Europa zijn uitgevoerd. Natuurlijk kon de familie ook wat lenen, alleen hebben we dat nog even niet terug (komt vast goed!)

Lees verder op dasvreemd.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

Oeso waarschuwt voor nieuwe krimp wereldeconomie

De wereldeconomie loopt het risico om te krimpen, als leiders in de eurozone en de Verenigde Staten niet het vertrouwen herstellen en hun staatsfinancien op orde krijgen.

Daarvoor waarschuwt de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (Oeso) dinsdag. De in Parijs gevestigde organisatie roept bij de halfjaarlijks gepubliceerde economische vooruitzichten met klem op tot actie. Dit gebeurde voor het laatst in 2008, toen de wereldeconomie aankeek tegen een diepe crisis.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

Strenge begroting door Portugees parlement

Het parlement van Portugal heeft dinsdag de begroting voor 2013 goedgekeurd. De regerende sociaaldemocraten stemden samen met hun coalitiepartner CDS voor de begroting waarin de belastingen fors worden verhoogd om het tekort te verkleinen. De maatregelen komen volgend jaar neer op in totaal 5,3 miljard euro.

Lees verder op RT[z]

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs