EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 38351 tot 38355 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 26 december 2012

Madoff: handel met voorkennis vaak onbestraft

De financiële markten lijden aan een gebrek aan transparantie. Uitwassen als handel met voorkennis blijven daardoor vaak onbestraft. Dat stelt oud-belegger Bernard Madoff, die een gevangenisstraf van 150 jaar uitzit wegens fraude en oplichting, in een e-mail aan de Amerikaanse zender CNBC.

Madoff kan als 'ervaringsdeskundige' worden aangemerkt; hij wist beleggers jarenlang kapitalen afhandig te maken door middel van het grootste piramidespel uit de geschiedenis. Zijn slachtoffers gingen in 16 jaar tijd voor in totaal enkele tientallen miljarden het schip in. Pas in 2008 liep Madoff tegen de lamp.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 26 december 2012

Nikkei naar hoogste slot in 9 maanden

De beurs in Tokio is woensdag gesloten op de hoogste stand in 9 maanden. Beleggers rekenen erop dat stimuleringsmaatregelen van de nieuwe regering van premier Shinzo Abe de waarde van de yen zullen drukken. Dat is gunstig voor de Japanse export.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 26 december 2012

Dossier Vastgoed

Het rommelt in vastgoedland. Van de Zuidas tot Dubai, en van Bloemendaal tot Monaco: de wereld van de stenen schudt op zijn grondvesten door exorbitant hoge prijzen, frauduleuze pandjesbazen en iets te snelle vastgoedjongens. Zelfs de hypotheekrenteaftrek is niet meer heilig, waar gaat dat heen...

[...]

Lees verder op quotenet.nl
Geplaatst op: woensdag 26 december 2012

Belgen dumpen massaal bankkluis

Bij de grootbanken BNP Paribas Fortis, KBC en ING België hebben klanten in de eerste elf maanden van 2012 het huurcontract van 26.072 bankkluizen opgezegd. Dat heeft de zakenkrant De Tijd vernomen. In 2011 hadden bij die drie grootbanken al 52.618 klanten hun kluis geschrapt. De totale daling voor alle banken de jongste twee jaar loopt op tot meer dan 100.000.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 26 december 2012

'VS worden 'economisch lichtpunt' in 2013'

De Verenigde Staten zouden komend jaar wel eens het 'lichtpuntje' in de wereldwijde economische situatie kunnen worden. 

De Verenigde Staten zouden komend jaar wel eens het 'lichtpuntje' in de wereldwijde economische situatie kunnen worden. 

Dat blijkt uit uitspraken van de Chinese functionaris die de scepter zwaait over de Chinese buitenlandse valuta-reserves van zo'n 3,3 biljoen dollar, circa 2,5 biljoen euro.

Over Japan en Europa heerst weinig optimisme, aldus Huang Guobo, maar de groei van de energiesector in de VS maakt het land ''de belangrijkste kracht voor de stimulering van de wereldwijde economische groei in de toekomst''.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs